Az Aespa-ból ki a biasotok?
Winter, bias wrecker Karina💚
-Kb 2 hónappal azután hogy megismertem a kpopot, valamikor tavaly Június-Július környékén szerintem.
-elfogultság=bias afaik
-Hmmm, Black Mamba, Yeppi Yeppi, Lucid Dream, Illusion és Girls a Top5 nekem, de nem tudnám őket sorba rendezni, ne haragudj🥲
Én idén januárban kezdtem el jobban foglalkozni az Aespával. A biasom Karina. A kedvenc zenéim (top5):
1. Black Mamba
2. Aenergy
3. Lucid Dream
4. Illusion
5. Dreams Come True
Semmi gond! Nekem is nehéz volt sorrenbe raknom a kedvenc Aespás zenéimet. 😊
Ohh nice! Komolyabban foglalkozni velük én is csak később, November-Decemberben kezdem el...
Erőt adtál nekem, úgyhogy én is sorba rendezem őket🔥🙏
1. Black Mamba
2. Girls
3. Dreams Come True (Szépen elfelejtettem az előző válaszomban🥲)
4. Illusion
5. Yeppi Yeppi
6. Lucid Dream
Nem könnyű az már igaz😅 Nekem még egy IVE is nehéz, pedig csak 4 számuk van (hétfőig🥳)...
Kb december a Savage óta hallgatom őket (az tán olyan november tájékán jelent meg nem vagyok bemne biztos).
A Biasom Ningning. Benne elsősorban a hangját szeretem, de nagyon gyönyörű is, és az interjúkban is szimpatikus.
Kedvenc dalokat kicsit nehéz választani, de talán a
Illusion, Iconic, I'll make you cry, Dreams come true, meg habár ezek nem az ő dalaik, csak közreműködtek, de nagyon szeretem a Step back-et és a Zoo-t is.
A Bias-om Giselle a wreckerem pedig Winter.
A top 5 dalom:
- Black Mamba
- Hold On Tight
- Life’s Too Short (eng ver)
- Beautiful Christmas
- Savage / Next Level
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!