Hogy tetszik az Aespa új száma?
Nekem őszintén nem nagyon tetszik. Igaz sose mondtam magam Aespa fannak viszont néha szoktam őket is hallgatni. Voltak benne jó részek is. Például Winter szövegét nagyon bírtam. "oh my gosh! Don't you know I'm a Savage?".
Hát én sem fogom egész nap hallgatni az biztos...
Nekem a bside-ok közül van ami jobban tetszik, lucid dream, yeppi yeppi, etc.
A koncept tökéletes, sztem best ever, de a zene borzalmas, egyszerűen képtelen vagyok vele azonosulni. Se egy dúdolható rész, se egy dallam, nekem ez nagyon fura. És sokat olvastam arról, hogy mi mit jelent a számban, de úgy vagyok vele, hogy ha már magyarázni kell az régen rossz. Amúgy azt imádom bennük, hogy ilyen modernek, de nekem most zeneileg ez a Savage nem jött át. A Black Mamba zseniális volt, a mai napig rongyosra hallgatom :)
Az albumon sztem vannak sokkal jobb számok, mint a Savage, nem tudom miért ez lett a title track.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!