Néha bele szoktam vinni az öltözködésembe a rocker jegyeket (zenekaros póló, oldallánc, szegecses öv, tornacipő), de olyan nagyon szélsőségesen azért nem szoktam kitűnni a tömegből. Már régen se voltam az a 24/7-ben talpigfeketébenjárós fajta, de ahogy idősödöm, annál jobban nyitok még jobban a színek felé 😀
Mondjuk egyébként se hallgatok olyan durva irányzatokat a rockzenén belül, hogy okom legyen előadni a brutálkemény rockerarcot a megjelenésemben.
Na, szóval a lényeg, hogy én arany középútnak tartom magam 🙂
29/F
2023. febr. 11. 20:00
22/35 anonim válasza:
Az emo és a metál stílus között van bőven különbség, de én koncertekre öltözködök úgy hogy látszon h szeretem a rockot
2023. febr. 14. 15:36
23/35 anonim válasza:
Én a farmeremre oldalláncot rakok, acélbetétes bakancsom van és bandás, koponyás pólókat szoktam hordani. Fekete pulóvereket szeretek viselni. Ékszernek gyűrűt szoktam hordani és nyakláncot. A nyakláncot a pólóm alatt hordom, mert eszmei értéke van.
17/F
2023. febr. 18. 00:24
24/35 madi111 válasza:
Én már öreg vagyok, de az év 365 napján tetőtől talpig fekete ruhát hordok. Általában Slayer vagy Cannibal Corpse póló/pulcsi van rajtam.
2023. febr. 28. 19:53
25/35 Oldrockboy válasza:
Vannak itt bakancsot viselő hölgyek?
2023. febr. 28. 20:47
26/35 anonim válasza:
Nagyrészt, bár manapság annyian járnak fekete cuccba, hogy én is benézem.
2023. márc. 5. 13:15
27/35 MolotovPunk válasza:
Látszik rajtam, szeretem a fekete ruhákat és szolidan ékszerek is vannak rajtam. Téli és őszi időszakokban bakancsot is hordok. A hajam viszont már kb 10 éve levágattam.
2023. márc. 8. 01:16
28/35 MolotovPunk válasza:
Fekete farmer és oldallánc nálam is alap.
35/F
2023. márc. 8. 01:18
29/35 ZorPrime válasza:
Rajtam csak akkor látszik, ha koncertre megyek (bandás póló, terepgatya, néha bakancs), amúgy tök hétköznapian öltözködöm, miközben a death metal a szívem csücske :P
2023. márc. 24. 11:32
30/35 anonim válasza:
Blacket hallgatok, kopasz vagyok, kigyúrt és melegítős☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!