Rocker srácok! Rajtatok látszik, hogy milyen zenét szerettek, vagy teljesen átlagosan néztek ki?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 18:51
1/35 A kérdező kommentje:
Nyilván metálosoktól az emókig bárki írhat.
2023. febr. 7. 18:52
2/35 anonim válasza:
Minden korosztály, vagy csak a fiatalabbak érdekelnek?
3/35 A kérdező kommentje:
Bármelyik korosztály érdekel. Akár egy 80 éves Rolling Stones ősrajongót is meghallgatnék.
2023. febr. 7. 20:09
4/35 anonim válasza:
Rajtam igen, csak sajna melóhoz melós ruhát hordok, így ilyenkor nem látszik rajtam.
30/F
5/35 anonim válasza:
Szűk ismerősi körben tudok három negyvenes férfit, egyiken se látszik a hétköznapokban. Egyikük a sógorom, ő még pár éve hordott bandás pólókat hétvégén, de már nem.
6/35 anonim válasza:
Nem látszik. Miután végeztem egyetemen levágattam a hajam, csak a szakáll maradt. Az öltözködésem meg már sokkal korábban megváltozott. Egyszerűen kinőttem belőle, hogy a külsőmön viseljem az ízlésem.
8/35 anonim válasza:
Páromon látszik, de nem viszi túlzásba, csak bandás pólókat hord és hosszú a haja. Az ismerőseim közt van olyan, akin egyáltalán nem látszik. Rajtam pedig tök változó, van mikor én is bandás pólót, vagy felvarrós mellényt hordok, de többnyire nőies és egyre többször színes ruhákat. Ami „lebuktat” a jó pár piercing és tetoválás. (Remélem nem gond, hogy nőként is válaszoltam. :D)
9/35 anonim válasza:
Rajtam abban a formában látszik, hogy szinte mindig feketében vagyok és szeretem hordani a kedvenc bandáim pólóit, de ezen kívül semmi különös nincs rajtam.
10/35 anonim válasza:
Néha veszek fel zenekaros pólókat, de amúgy nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!