Rocker srácok! Rajtatok látszik, hogy milyen zenét szerettek, vagy teljesen átlagosan néztek ki?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 18:51
11/35 D-Mano válasza:
Teljesen átlagosan öltözködöm, de hosszú hajam és rövid szakállam van.
28/F
12/35 anonim válasza:
Már nincs hosszú hajam, de általában felismerhető, mert gyakran mutatok random metálvillát.
A lányok szerint kifejezetten jóképű vagyok, úgyhogy nem nézek ki átlagosan, persze ha igazuk van.
13/35 anonim válasza:
Nekem igazából nincs túl sok ruhám de ja azok a rocker szubkultúrához köthetőek, szóval nincs is más választásom, hogy látszon rajtam. Max sima feketébe tudok lenni, még a klasszikus kék farmerom sincs ami szerintem minden férfinak ott lapul a szekrényében. A bakancs is alap, mindig mindenhová bakancsokba megyek, egy félcipőm van az is Doc. Martens, az egyetlen táskám is military stílus felvarrókkal, plusz a hajam is hosszú.
14/35 Oldrockboy válasza:
Rajtam erősen látszik.....de az sem baj akin nem.....a lényeg mindenki maga legyen🤘🏿🤘🏿🤘🏿🤘🏿
15/35 anonim válasza:
Látszik, mert a fekete akaratlanul is alapszín számomra. A hétköznapokon is így tudok a legegyszerűbb jól kinézni. Nem kell lépten-nyomon azon aggódnom, hogy összekenem valamivel, vagy mennyire látszik meg rajta a nap végén a “város mocska”. 😅 + Ha már hétköznapi dolgok, inkább költők olyan darabokra, amiket szívesen viselek, és kifejeznek valamit abból, amit szeretek, mint olyan dolgokra amikhez semmi közöm nincs, és nem is állnak jól.
16/35 anonim válasza:
legtöbbször sejthető a kecskeszakáll miatt, de a bandás pólókban egyértelmű a dolog
17/35 anonim válasza:
Ja, van pár bandás pólóm meg pulcsim, + egy Sabatonos sapkám amiket hordok, meg a hajamat éd szakállamat is hagyom nőni, de azért, mert nekem ez tetszik. Emellett egyáltalán nem akarom emberek képébe tolni, hogy én ilyen vagyok. Szóval mondhatjuk, hogy átlagos is, meg stílusjelölő is.
18/35 Tom Benko válasza:
Rajtam nem látszik. Volt hosszú hajam, de amikor egy falusi iskolába mentem tanítani, és a helyiek emiatt azt vélelmezték, hogy "homokos, tehát pedofil" vagyok, jobbnak láttam levágatni. Viszont ha kérdezik, nem csinálok titkot belőle.
19/35 anonim válasza:
Ezzel a falusi mentalitással hosszú hajú = meleg én is sokszor találkoztam. Nehéz megérteni
20/35 A kérdező kommentje:
#19 Én is. Nem láttak még képet középkori királyokról. Egy heteró férfinek is lehet hosszú haja.
2023. febr. 11. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!