Mivel érdemeltük ki ezt a hitvány zenei korszakot?
Annyira nincs jó zene, hogy még a fiatalok jó része is retron él, az idősebbekről nem is beszélve. Egy szégyen a mai fiatal generáció, hogy ennyi telik tőle, ennyit tudott kitermelni, összehasonlíthatatlan a 60-70-80-as évekkel, de a 90-es, 00-s évek is utcahosszal előzik ezt a szart. Mai felkapott (mainstream, mielőtt linkelnétek valami senki által nem ismert számot) zenét csak az utolsó prolik, cigányok hallgatnak.
A filmipar közbe önti ki a jobbnál jobb tartalmakat, nyilván sok szeméttel együtt, de ott van valami azt látjuk, a zene az meg totál halott, a diszkók az utolsókat rúghatják.
A 23l szerintem eléggé jól elmagyarázta, hogy miért nincs igazad.
Te amúgy komolyan pont a diszkó miatt sírsz? 😂
Nem csak a diszkó miatt sírok, sírok a többi műfajért is, a diszkót azért mondtam, mert 2020ban jött ki pl. Dua Lipanak (aki kétségtelenül korunk legmeghatarozobb pop énekesnője) a Future Nostalgia lemeze, azt hittem sokan felfognak ülni a lóra és egy 70-es,80-as évek elejihez hasonló korszak lesz, nem lett.
Nem a disco a lényeg, a többi műfaj is halott, ahogy mondtam, talán a metalban lehet igazatok van, ott lehet én vagyok maradi, minden más szar.
23/l
Panic at the disco-sad clown - erőltetett, idegesítő, fejfájást okoz
Imagine dragons szám egész jó ezt elismerem
Florence szám nagyon gyenge a spectrumhoz képest
Lumineers csajoknak való, nyálas zene
Skald túl monoton, egynek mondjuk elmegy, de ezt hallgatni éveken át?
Cage the elephant jó, elmegy, nekem mondjuk túl csajos ez is, nem az én ízlésem
Tamino depressziós, eretvaggos, következő...
Hozier, nem tudok mit írni, nem add nekem semmit.
Melanie Martinezre adok egy 6-ost és ez a jónak számít mai viszonylatban, persze sose hallanám ha nem linkeled.
Stirling, oké, értem ha valakinek tetszik, de nem idevaló
Selena Gomez, hát a románok 100x jobb hasonló zenéket csináltak évekkel ezelőtt, de ok, 5 pont
Lana del, Annalisa megint középszer
Ezek a zenék középszerűek és a kutya nem fog rajuk emlékezni évek múltán (azon oknál fogva sem, hogy hasonló de sokkal jobb számokat irtak már régebben), sajnálom ez a véleményem, mindegyikbe belehallgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!