Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mivel érdemeltük ki ezt a...

Mivel érdemeltük ki ezt a hitvány zenei korszakot?

Figyelt kérdés

Annyira nincs jó zene, hogy még a fiatalok jó része is retron él, az idősebbekről nem is beszélve. Egy szégyen a mai fiatal generáció, hogy ennyi telik tőle, ennyit tudott kitermelni, összehasonlíthatatlan a 60-70-80-as évekkel, de a 90-es, 00-s évek is utcahosszal előzik ezt a szart. Mai felkapott (mainstream, mielőtt linkelnétek valami senki által nem ismert számot) zenét csak az utolsó prolik, cigányok hallgatnak.

A filmipar közbe önti ki a jobbnál jobb tartalmakat, nyilván sok szeméttel együtt, de ott van valami azt látjuk, a zene az meg totál halott, a diszkók az utolsókat rúghatják.

2022. nov. 30. 12:30
 51/92 A kérdező kommentje:
Az a bajom 50-es, hogy nem ismeritek be a valóságot, kész tény hogy ma már nincsennek korszakot meghatározó, alkotó zenék amik jellemezhetnének egy egész generációt, felaprozodott az egész ipar, mindenki el van a burkában, persze igazság szerint az is szar, unalmas, ismétlő, másoló, gagyi csak ezt nem fogja magának beismerni senki. Nem csak én állítom ezt, külföldön is sokan panaszkodnak, a kovidra is van kenve a dolog pl., a megcsappanó bevételekre, én azt látom hogy a zeneipar ma már nem éri meg, legalabbis nem úgy mint régen, aki kaszálni akar, az nem ebbe száll bele, hanem mondjuk a filmiparba. A fiatalok akik alakíthatnák a maguk korszakát meg mind selejt, beleértve jómagamat, nincs is kihez nyúlni.
2022. dec. 1. 16:29
 52/92 A kérdező kommentje:
Ütemes disco, tánczenék pl. miért nincsennek már? Mert nincs is rá igény, a discok 90%-a bezárt, mert otthon tesped a hülyegyerek inkább, akkor minek csináljanak bulis, vagy életvidám zenéket, a marhája bevan zarkozva, totál depressziós, kilátástalan, unalmas életet él, a zene csak ahhoz igazodik, a mi életünkhöz.
2022. dec. 1. 16:35
 53/92 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ki fog egy-egy korszakot alakítani és meghatározni, azt mi nem tudhatjuk, azt csak a jövőből visszanézve tudjuk majd kijelenteni 10, 30, 50 év múlva.

Ostobaság összehasonlítani egy a karrierje közepén lévő, alakuló zenészt és egy olyat, aki mögött van már egy teljes és lezárt pályafutás.

A panaszkodás helyett bármikor megpróbálhatsz saját zenét alkotni, hátha megérintesz pár embert.

Kisfiú, neked van még mit tanulnod az életről.

2022. dec. 1. 16:37
 54/92 anonim ***** válasza:
100%
Én a tapizó és perverz pasik miatt nem járok diszkóba, ilyenkor mi van? 😂
2022. dec. 1. 16:37
 55/92 A kérdező kommentje:

Én vagyok kisfiú? A generációm odáig nem jutt el hogy bármiben is állást foglalna, lenne saját véleménye, világnézete, gondolom ők a nagyfiúk.

Én nem vagyok zenész, nem nekem vagy neked kell zenét csinálni, a hangok, tehetség most is megvan, a korszellem viszont rajtunk múlik. Hiába van ott egy Tóth Andi egész jo hanggal, ha full setét, műveletlen és már egy zsivány, de komoly producer sincs aki jofele rugdossa. Én nyugodtan kritizalhatom, attól hogy nem tudok zenélni, ahogy te is nyugodtan szidhatod a focistat a vb-n, hogy béna, miközben te a megye 2-ben nem állnád meg a helyed, mert egy kört sem tudsz lefutni.

2022. dec. 1. 16:44
 56/92 anonim ***** válasza:
100%

Ne magadból indulj ki, számtalan fiatal áll ki magáért akár politikai célokkal is. Csakhogy egy példát mondjak, ott van a PragerU számtalan fiatal tagja. Vagy például ott van MrBeast aki huszonéves kora ellenére számtalan emberen segített már.

Te emiatt a szűklátókörű és lenéző stílusod miatt vagy kisfiú. Nem tettél te semmit, mégis másokat nézel le, amiért neked nem tetszik vagy nem nyitsz feléjük? Mint egy mogorva vénember...

2022. dec. 1. 16:49
 57/92 A kérdező kommentje:
Baszod magunkért állnék ki, ha nem vennéd észre, azért mert megérdemelnénk egy jobb korszakot. Az hogy a hiba bennünk is van, igen, de ezt magamra is elismertem. Az hogy magát a problémát is letagadjuk az viszont kiakaszt. Lenéző vagyok, kivel? Saját magamba, magunkba nem rugdoshatok? Az a lenéző aki az öreget szidja fiatalként. Van pár fiatal aki kiáll magáért, igen, kár hogy nagyrésze műveletlenül teszi, még nagyobb kár, hogy a többséget qrvara nem érdekli semmi.
2022. dec. 1. 16:57
 58/92 A kérdező kommentje:
Ja sok komment jött, hogy nem reagálok semmire, szeriintem elég sokmindenre reagáltam már, ti se reagáltok mindenre amit én írok.
2022. dec. 1. 16:59
 59/92 anonim ***** válasza:
100%

Te nem állsz ki senkiért, épp ellenkezőleg: semmibe veszed mások véleményeit és csak a magadért mondod, ahelyett, hogy nyitnál. Aztán nem is alkotsz semmit, ami pozitív példa lehetne.

Magadat szidd nyugodtan, de másokat hagyj békén ezzel a stílusoddal, "baszod".

2022. dec. 1. 17:07
 60/92 A kérdező kommentje:

Megsértettem az ártatlan lelked 59-es? - bocs

Nem tudok más véleményt elfogadni, amíg nem tud hitelesen cáfolni, én örülnék legjobban hogyha nem lenne igaz amit mondtam. Ne felejtsd el hogy a Covid idején kb. leállt a zeneipar és ez nem egy-két hét volt.

Te is ahelyett hogy linkelnéd a nagy világslagereket 2020-2022 között, amik legalább egy kicsit megközelítenék az általam linkelteket, ahelyett itt kötözködsz. Az igazság az, hogy bármilyen időintervallumot választasz ki, mai napig ismert számok tömkelegét fogod találni, a mostaniakat meg már a jelen embere se nagyon ismeri, mert annyira értéktelenek. 2020 előtt elindult valami, azt hittem a 20-as évek egy retro diszkó éra lesz, a Covidból felállva, a szabadság érzet, a legjobb számok, inspirációk tömkelegével fog elárasztani, ehelyett egy nagy csalódás ért. A legnagyobb sztárok ülnek a seggükön, újak meg nincsenek.

2022. dec. 1. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!