Mivel érdemeltük ki ezt a hitvány zenei korszakot?
Annyira nincs jó zene, hogy még a fiatalok jó része is retron él, az idősebbekről nem is beszélve. Egy szégyen a mai fiatal generáció, hogy ennyi telik tőle, ennyit tudott kitermelni, összehasonlíthatatlan a 60-70-80-as évekkel, de a 90-es, 00-s évek is utcahosszal előzik ezt a szart. Mai felkapott (mainstream, mielőtt linkelnétek valami senki által nem ismert számot) zenét csak az utolsó prolik, cigányok hallgatnak.
A filmipar közbe önti ki a jobbnál jobb tartalmakat, nyilván sok szeméttel együtt, de ott van valami azt látjuk, a zene az meg totál halott, a diszkók az utolsókat rúghatják.
Nyomjá be egy jó Bittó duo-t testvér azt mulassá.
Mink is aztat szeressük amire lehet ropni.
Na itten vannak a jó sláger előadó:
Bittó duo
Döndi duo
Alex és Rudika
Rostás Szabika
Nótár Mary
Kis Grofó
Azt figyejj mán góré, parfüm nem érdekel fél áron? Bécsbű hoztam üket.
Gyakorlatilag végtelen mennyiségű zene van a világon, akár mait keresel, akár régebbieket. Ha fektetsz bele minimális energiát akkor találhatsz nagyon sok újdonságot ami tetszik neked. Ráadásul a mai lehetőségekkel, internet, streaming töredékére csökkent az idő és az energia amit bele kell fektetned. Szíved joga azt gondolni a mainstreamről amit akarsz, de ha ugyanazokat a számokat hallgatod rongyosra 30 évvel ezelőttről, az csak a te döntésed, a te hibád.
Valószínűleg a Retro rádió azért a leghallgatottabb mert a fiatalok egyáltalán nem hallgatnak rádiót. Te se hallgass, ha nem szereted. Senki nem kényszerít.
"Szíved joga azt gondolni a mainstreamről amit akarsz, de ha ugyanazokat a számokat hallgatod rongyosra 30 évvel ezelőttről, az csak a te döntésed, a te hibád."
Nem az én hibám hogy a mostani zene szar, nem az én hibám hogy 2022 legnagyobb slágere Korda Gyuriéktól a Reptér, egészen 1981-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!