A vendégzenekarok általában teljes koncertet szoktak tartani, vagy valami rövidített set van?
Februárban lesz Bullet for My Valentine Pesten, de ezt csak azért tudom mert Jinjer koncerteket kerestem, és itt ők lesznek az egyik vendégzenekar az Atreyu melett.
Ez lehet hülye kérdés, de még nem voltam ilyen "tripla" koncerten. Ilyenkor a vendégzenekarok pár szám elejéig lépnek fel a "fő" banda előtt, vagy ők is teljes setlisttel teljes koncertet tartanak?
Szerintem így-is úgy-is elmegyek, ezt nem hagyhatom ki, de azért érdekelne, hogy mire számítsak.
#10, hát én még az említett album idején láttam őket élőben (asszem az Epica és a Powerwolf előtt), akkor is borzalmasan középszerű volt szerintem, és most is az.
Szerintem a Visions of Atlantist megeszi reggelire az Epica és a Nightwish is. :D
#11.Élőben nem igazán, Clementine kb. úgy énekel mint Floor fénykorában ráadásul nagyon karizmatikus és tekintélyes frontasszony. De idén én láttam mindhármat szóval van viszonyitásom...
Simons manapság középszer, a témái egy részét nem tudja kiénekelni sajnos.
A Nightwish meg Marco nélkül nem az igazi, vár Floor most sem rossz szerintem.
Annak ellenére mind jó volt de a jelenlegi VAO nagyon egyben van, jobban mint valaha.(de nyilván a régi Nightwishsel nem veszik fel a harcot)
BTB meg szerintem okés. Középszertől messze vannak, de ízlések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!