Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért rövidítették le az RTL...

Miért rövidítették le az RTL Híradó főcímét 2012 január 16-án?

Figyelt kérdés

2020. máj. 8. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mihez képest? Szerintem így 8 év után nem sokan emlékeznek milyen volt az RTL Híradó főcíme 2012. január 16-án. Esetleg technikai hiba volt, ha ez csak aznap volt jellemző, vagy ha onnantól végig, akkor rövidíteni akarták a műsoridőt, mert valami nagyon fontos műsor (Valóvilág 3? :D) következett utána. Vagy arculatváltás?
2020. máj. 8. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Közben megnéztem a NAVÁ-n, és igazából műsorrend változást nem látok, de értem mire gondolsz, hogy a headline-ok után nem adták le a teljes főcímzenét. Szinte biztos vagyok benne, hogy időspórolás. Pár hónappal később már nem is 18:30-kor kezdődött, hanem 18:29-kor, így a NAVA felvétel nem is tartalmazza a főcímet és a headline-okat, legalábbis március 19-én például.
2020. máj. 8. 17:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként tudom, hogy amikor lemondott a pápa 2013 február 11-én, akkor például lejátszották a teljes főcímet, illetve 2012 október 1-én, amikor elindult az RTLII, akkor pedig a headline nélkül, de akkor is a teljes főcímet játszották le.
2020. máj. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!