Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ciki sokak szerint ha...

Miért ciki sokak szerint ha 19 évesen nem “mostani” zenéket hallgatok?

Figyelt kérdés
Számtalanszor megkaptam már, hogy “Úristen, te Ariana Grande vagy Dua Lipa helyett Britney Spears-t meg Madonna-t hallgatsz? Tisztára lejárt lemezek már”. Kérdem én, nem tökmindegy másoknak milyen és mikori zenéket hallgatok? Számomra Ariana, Dua meg Billie helyett Britney, Madonna, Gwen Stefani, Xtina, Rihanna és még a többi sztár a 2000-es évekből jelentik az előadó fogalmát. Nem értem miért olyan “ciki” az, ha 2018-as zene helyett 2008-ast hallgatok, mert nekem az akkori zenék sokkal jobban bejönnek mint a mostaniak. Ennél nagyobb problémájuk, főleg most nincs az embereknek? Engem személy szerint egyébként nem tud érdekelni ha ilyen hülyeség miatt cikiznek vagy kinevetnek, csak nem értem hogy miért érdekli ennyire az ismerőseimet ez.

2022. okt. 30. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, sőt! Kalandozz kedved szerint. Annyi jó zene van...!
2022. nov. 1. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mit kaptam tizen évvel ezelőtt középsuliba, mert darkpsyt-t hallgattam(még mindig) :D

De egyszerűen lehet kezelni, én bólogattam rá, hogy igazuk van, szr az egész, de elbsztt ízlésem van, azért szeretem. Nyílván nem így gondolom, de így kezeltem és bevált. Addig cikiznek, amíg látják, hogy hatással van rád, ha pedig nincs, és a legkevésbé sem érdekel, tovább lépnek.

2022. nov. 1. 23:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Ossián kaliberű dolgokat hallgatok, ami szintén nem mostani de soha nem szóltak le miatta, nem is gyakran jön fel beszélgetések során, hogyí őszinte legyek.
2022. nov. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!