Az ciki ha férfi létemre főleg női előadókat hallgatok?
Komolyan nem értem a férfiakat...
Igazad van, ha egy alkotóművésznek vaginája van, akkor te automatikusan nem hallgathatod, mert vesztesz a férfi tartásodból.
Az ilyenekről mindig egy konkrét eset jut eszembe (sztem már le is írtam ezen az oldalon) - egyszer egy pasi ismerősöm esernyő nélkül rohant haza tőlünk zuhogó esőben, mert csak egy piros esernyőm volt, amit kölcsön tudtam volna adni. Ráadásul este volt, szóval senki se látta volna... Felvállalt volna a gyerek egy tüdőgyulladást, csak nehogy valaki nőies szín közelében lássa, mert az "férfiatlan" lett volna...
El sem tudjátok képzelni, hogy férfiasabb sz@rni az ilyenekre, és ha valaki számon kéri rajtad, hogy piros esernyőd van, vagy neadjisten női előadókat hallgatsz, annyit mondani, hogy "Na és akkor mi van?" és tovább menni...
Nem?
Én most épp ezt a fehér Wartburgot hallgatom, nem épp mély a hangja ennek sem, de nem érzem magam kevésbé férfinak általa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!