Az ciki, ha férfi létemre Asking Alexandriát hallgatok?
Miért lenne ciki? Meg kit érdekel ha egyáltalán ciki?? Az a lényeg, hogy te szeresd... Én már 3 éve azt hallgatom, hogy ilyen meg olyan gáz vagyok, amiért rockot hallgatok, mégis sz.rok rá.:D Mert én ezt szeretem és kész...
15/L
Jézusom...dehogy ciki!Nézd már meg, hogy 1 lmfao koncertre milyen arcok járnak........ és egy AA koncerten,hogy néznek ki a srácok , hogy vadulnak:D Milyen kis cuki lenne ha csak lányok hallgatnák...O.o Én fogok menni majd koncertre később, de már előre félek mi lesz :D Ja és a mi sulinkba már nem egy fiún láttam Asking Alexandriás pólót és egyik sem emós.
Az utolsó véleményével sem értek egyet...fingom sincs mi a baj a kinézetükkel [link]
Mégis MICSODA olyan gáz rajtuk? A válasz egyértelmű:SEMMI !
Szarj le mindenkit, ha nem mered felvállalni, hogy szereted, akkor ne hallgasd.. menj a többi képmutató birka után és próbálj meg megfelelni MINDENKINEK ..hahah na jó befejeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!