Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az ciki, ha férfi létemre...

Az ciki, ha férfi létemre Asking Alexandriát hallgatok?

Figyelt kérdés
Nem tudom, egyszerűen úgy érzem...de nagyon tetszik, szinte az összes számuk megvan...és az is igaz, hogy ez emós zene?

2012. szept. 13. 18:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagyis nem csak AA-t, több metalcore zenekart is hallgatok, de leginkább ezt..
2012. szept. 13. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? :D Hallgassad, ha tetszik! :D
2012. szept. 13. 18:37
 3/10 chrishu ***** válasza:
100%
Nyugi nem szégyen!
2012. szept. 14. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki? Meg kit érdekel ha egyáltalán ciki?? Az a lényeg, hogy te szeresd... Én már 3 éve azt hallgatom, hogy ilyen meg olyan gáz vagyok, amiért rockot hallgatok, mégis sz.rok rá.:D Mert én ezt szeretem és kész...

15/L

2012. szept. 14. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egyszerűen úgy éreztem, hogy amiért nem LMFAO-t, meg skrillex-et hallgatok, egyszerűen cikinek érzik majd...kíváncsi voltam pár véleményre, köszönöm a válaszokat, mindegyiknek ment a zöld kéz:)
2012. szept. 14. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
ha nem nézel ki úgy, mint a tagok... mondjuk nálam az AA egy szinten van az elemefáóval és a szkrilleksszel, de amíg nem rockerkedsz, nem gáz...
2012. szept. 15. 18:50
 7/10 anonim válasza:
100%

Jézusom...dehogy ciki!Nézd már meg, hogy 1 lmfao koncertre milyen arcok járnak........ és egy AA koncerten,hogy néznek ki a srácok , hogy vadulnak:D Milyen kis cuki lenne ha csak lányok hallgatnák...O.o Én fogok menni majd koncertre később, de már előre félek mi lesz :D Ja és a mi sulinkba már nem egy fiún láttam Asking Alexandriás pólót és egyik sem emós.

Az utolsó véleményével sem értek egyet...fingom sincs mi a baj a kinézetükkel [link]

Mégis MICSODA olyan gáz rajtuk? A válasz egyértelmű:SEMMI !

Szarj le mindenkit, ha nem mered felvállalni, hogy szereted, akkor ne hallgasd.. menj a többi képmutató birka után és próbálj meg megfelelni MINDENKINEK ..hahah na jó befejeztem :D

[link]

2012. szept. 18. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Az általad linkelt képpel semmi baj, ez viszont szerintem gáz, és a férfiasság minimális jelét nem véltem felfedezni bennük.

[link]

[link]

Amúgy ha már műfaj: nem emo, hanem metalcore. azért emózzák, mert a kinézet nagyon hasonló.

2012. szept. 19. 14:27
 9/10 anonim válasza:
Ma már nem így néznek ki,de nekem régen sem volt semmi problémám a kinézetükkel.Nem tetszhetnek mindenkinek..hát igen.Ez van.:)
2012. szept. 22. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább az ciki, hogy cikinek tartod, hogy egy tök jó zenei müfajt hallgatsz! :D
2016. aug. 14. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!