Nézd meg a YouTube-n, hogy Máté Péter Elmegyek című dalának mennyi megtekintése van. Jóval több, mint 5 millió és a tetszik/nem tetszik aránya is 20 az 1-hez:
Most akkor miért lenne ciki, ha azt hallgatod, amit mások is? Az, hogy vannak egypáran, akiknél nem ez a menő, az nem zavarjon. Amint láthatod, igen soknál meg ez a menő, és nyugodt lehetsz, hogy a YouTube-t többnyire a fiatalok nézik, nem a nyugdíjasok.
2021. ápr. 6. 03:32
2/14 anonim válasza:
Ez nem ciki, de az igen, hogy érdekel mások véleménye a zenei ízlésedről. Én egy 185 cm/100 kg/46 éves metálos férfi vagyok, de ha olyan kedvem van, akkor ABBA-t, Boney-M- et, vagy Cserháti Zsuzsát hallgatok akár tőhangerőn is. És magasról leszarom, hogy kinek mi erről a véleménye!
2021. ápr. 6. 04:01
3/14 anonim válasza:
Nem ciki.
2021. ápr. 6. 13:01
4/14 anonim válasza:
Nem én Zámbó Jimmyt is hallgatok néha 19 évesen 😃
Egy zenébe mi ciki?
2021. ápr. 6. 13:04
5/14 anonim válasza:
Ciki, Máté Pétert csak 65 év felett szabad hallgatni. :p
2021. ápr. 6. 14:11
6/14 anonim válasza:
A magam részéről kissé túlértékeltnek tartom Máté Pétert, de még mindig ezerszer értékesebb, mint a mai, számítógéppel generált gagyi popslágerek.
2021. ápr. 6. 18:07
7/14 anonim válasza:
Szerintem is gáz, mit ad neked Máté Péter zenéje?
Általában csak súlyosbítja az emberek depresszióját.(20 év múlva, elmegyek stb...) Inkább vidám tartalmas, esetleg inspiráló, motiváló zenéket kellene hallgatnod. Szerintem. De te tudod.
2021. ápr. 6. 18:21
8/14 anonim válasza:
Alapvetően depressziós lelki alkatú volt MP ez tény, de vannak pozitív hangvételű dalai is bőven. Mellesleg a legjobb hangú magyar énekesek közé tartozik bár szerintem ő van a dobogó tetején a mai napig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!