Nagyon ciki,hogy 16 éves lány létemre Máté Péter számokat hallgatok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek ezek a zenék és mostanában ez illik a hangulatomhoz is.Sokak szerint ez "gáz" meg "ciki".Ti hogy vagytok ezzel?2021. ápr. 6. 01:21
11/14 anonim válasza:
Szerinted az ciki, hogy 17/F évesen Frank Sintrat hallgatok(napi 3-4 órát)? És az hogy láttam kb az összes régi magyar filmet? Ez egy stílus, nincs mit szégyellni rajta.
13/14 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Komolyzenét is hallgathatsz nyugodtan, biztos azok is tetszenek majd. Kezdd Vivaldi: Négy évszakával.
14/14 anonim válasza:
15 éves lányként hasonló a zenei ízlésem. Én például az operetteket is nagyon szeretem, amiatt szoktak szívatni. Emellett Pink Floyd/Led Zeppelin/Deep Purple rajongó is vagyok, őket a korosztályom 95%-a nem is ismeri... :)
A magyar retro zenék közt rengeteg színvonalas akad. Ha neked Máté Péter dalai adnak értéket, jó érzéssel tölt el őt hallgatni akkor azt javaslom állj ki magadért, mert az égegyadta világon senki sem szabhatja meg neked, mit szeress, mit hallgass.
Szerintem büszke lehetsz magadra, hogy igazi zenét értékelsz az agyoneffektezett, hallgathatatlan mainstream helyett.
Persze szíve joga mindenkinek azt hallgatni, ami tetszik neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!