Cikinek számít, ha lányként még mindig "Green Day"-t hallgatok?
Figyelt kérdés
Többször volt, hogy beszóltak miatta, hogy ilyen zenéket/ ezt az eggyüttest hallgatom. Tényleg ilyen nagy baj?
15/L
2018. ápr. 28. 15:04
1/12 anonim válasza:
A zenekar demográfiájának szerintem egy szignifikáns részét a 15/L kategória teszi ki, úgyhogy "belsősök" közül nem is igazán van ki megszóljon (mondom ezt 22/F, szintén Green Day fanként).
De ettől függetlenül semmit sem ciki hallgatni, a kor, nem, rassz, vallás, stb. meg még annyira se számít...
3/12 anonim válasza:
Nem másoknak kell meghatározni hogy kit/mit szeress. Lendülj túl ezen.
4/12 anonim válasza:
Green Day fanok 90%-a 15 éves lány. Szóval elég lapos beszólás az osztálytársaidé...
5/12 anonim válasza:
Ők az a zenekar akik a pályájuk eleje óta kisiklás nélkül tartják a szintet, amit zenészként becsülendőnek tartok. Ellentétben például a Metallicával akik folyamatosan egyre gyengébbek albumokat adnak ki, vagy a Bon Jovival akik mostanában épp olyan unalmas zenéket írnak mint a 80-as évek elején. Mintha a 90-es és 2000-es években teljesen más zenekar lett volna, ontották magukból a partihimnuszokat.
6/12 anonim válasza:
Ugyanmáár.. hogy lenne ciki..:D Én most is épp őket hallgatom ;)
20L
7/12 anonim válasza:
17 éves lány vagyok és imádom a Green Day-t. Szeritnem nagyon jó zenét játszanak. Igazából az a lényeg,hogy te szeresd, nem az hogy most ciki-e vagy sem(hozzátenném egyatalan nem ciki). Mindenkinek más az ízlése.
8/12 anonim válasza:
Én 16/f vagyok és én is ilyesmi zenéket hallgatok. Engem is mindig leszólnak érte. Nekem bejönnek nagyon a jó stílusú lányok, szerintem tök jó dolog.
10/12 anonim válasza:
En is nagyon birom a Green Day-t, miert lenne ciki? 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!