Szerintetek furcsa a zenei stílusom, ha manapság ilyen zenéket hallgatok?
Egy-két mai slágert is szeretek, de nem a kedvenceim. Demjént szeretem nagyon, a Bikinit,a Republicot,a Neoton familiát stb. Hiába vagyok fiatal, ezeken nőttem fel idáig, nálunk mindenki ilyeneket hallgatott. Senki nem kényszerített rá, hogy megszeressem ezeket, mégis a kedvenceim. Már idejét sem tudom mikor hallottam először ezeket a zenéket. Úgy érzem ezek a múltamhoz tartoznak, és hálás vagyok ezért a szüleimnek.
Ellenben, minden korombeli furcsán néz rám, amikor megtudják milyen zenéket hallgatok.
14/l
Az én gyerekkoromban a Boney M, Modern Talking, Alphaville volt nagyon divatos például, azóta is nagyon jó érzés ezeket a zenéket hallani.
Egyik-másik rádióállomás kicsit unalmas, mert most is majdnem ugyanazokat a zenéket játsszák, amiket 30 éve is lehetett a rádióban hallani, és azóta is folyamatosan. Pedig rengeteg jó régi zene is van, amiket alig hall az ember és sokan nem is ismerik.
Te legalább értelmes vagy. A sok ostoba a gépzenére izgul, az egy kaptafára gyártott szemétre, ami nem is zene. Amiket felsoroltál, Bikini, Republic, stb. nekem is örök kedvenceim, mert ezek igazi igényes, mondanivalóval bíró zenék. Nem kell foglalkozni a birkanyájjal, te legalább valami olyanban részesülhetsz az ilyen zenék által, amikben senki aki csak a mai trágyát hallgatja.
Ui: A Modern Talkingot meg az Alphavillet, Boney M-et is szeretem. Apukám és nagybátyám is szerették ezeket, ők ismertették meg velem, és hálás is vagyok érte. 21F
Szerintem egyltalán nem baj, vagy fura! Én is hasonló képpen vagyok, csak én nem ilyen stílusban mozgom. Nekem a mai napig a:
-Green Day
-Kiss
-ACDC
-Pink Floyd
-Nirvana
Imádom ezeket, kicsi korom óta ezeket hallgatom, engem sem "kényszerítettek" ezekre, egyszerűen csak 2 bátyám van és mindig ezek csendültek fel és megszerettem. Jó, hogy van egy zenei ízlésed én támogatlak, hogy továbbra is hallgasd nyugodtan ezeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!