Gitárosok! Elegendő online tanulni elektromos gitáron?
Figyelt kérdés
Egy hónapja járok gitár tanárhoz, de szerintem amit eddig tanított, azt netről is össze tudtam volna szedni. Pentaton skála, C dúr skála, kvintek, hammer on, pull off. Az tény, hogy hallásra viszonylag könnyen leveszi a dalokat, de én elsősorban dalokat szeretnék írni. A gitarozom.com online oktatóanyagai (gitár technikák oktatóanyag) nem elég? Meg vannk még egyéb ingyenes vagy fizetős online oktatóanyagok, amik sokkal olcsóbbak, mint a gitár tanár.2022. okt. 10. 13:08
11/14 A kérdező kommentje:
Minek zeneelmélet??? Gitárosok közül egy csomó együttes enélkül futott be.
2022. okt. 13. 08:21
12/14 anonim válasza:
Nekem első olvasatra az "én elsősorban dalokat szeretnék írni" és a "Minek zeneelmélet???" üti egymást. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Elmélet nélkül is lehet. Vannak akkordos saját szerzeményeim.
2022. okt. 13. 08:53
14/14 anonim válasza:
Egy ismerősöm nulla zenei elméleti tudással futott be, komoly zenekarban játszik idősebb zenészszakikkal. Tehát így is lehet. Viszont azért írtam korábban hogy nem árt ismeretet gyűjteni hogy megkönnyítse az életed és esetleg le tudd jegyezni amit játszol illetve könnyebben találj ki érdekes zenei formációkat vagy tanulj a meglévőkből. Tulajdonképpen az egész rád van bízva, nincsenek szabályok, érezni fogod mire lehet szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!