Gitárosok tudnátok segíteni?
Pár napja vettem egy elektromos gitárt (kínai fender) és szinte egy akkordot sem tudok lefogni egyszerüen nem hajlanak oda az ujjaim. Nagyon merevek.
Gyakorlással ez javúlni fog ?
Vagy ember függő hogy ki fog megtanúlni gitározni? Átlagos méretü a kezem.
F/24
ilyenkor azt szoktam ajánlani, h nézd meg az öreg b. b. kinget, ahogy játszik a virsli ujjaival...
gyakorolni kell, és menni fog.
Értem köszi a választ.
Ahogy látom Slash-nek sem nőies kezei vannak.
A legegyszerűbbekkel kell kezdeni. Én az elején hónapokig nem is használtam a pengető kezem, csak akkordokat fogdostam egymás után.
Egyébként meg ez biztos menni fog, mert ez a legkönnyebb része a gitározásnak.
"Mi a legegyszerübb része ? Mire gondolsz ?"
A gitár nyakán lefogni dolgokat. Az a legegyszerűbb része. A pengetős kéz csinálja adott esetben a bonyolult dolgokat. Rengeteg technika van ugye..
Soha nem azzal lesz gondod később, hogy jaj, nem jól fogtam le a gitár nyakán valamit, mert azt kb nem is nagyon lehet elrontani.
Szóval csak annyi hogy ami miatt fennakadtál a kérdésben azon tényleg nem kell parázni, mert még a legcsököttebb kezű ember is képes egy idő után lefogni bármilyen akkordot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!