Gitárosok! Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Egy éve talán, hébe-hóba gitározgattam elektro-akusztikus gitáron. 10-12 számot tudtam középszinten eljátszani, javarészt internet segítségével sajátítottam el ezeket a dalokat.
Tanárhoz jártam egy darabig, de annyit segített mint amennyit nem. Lényegében egy helyben topogtam amikor elmentem oda, a végére nyűgös lett, szóval abbahagytam.
De most újra elkezdeném, egy kicsit másik irányba a dolgot.
Vennék egy elektromos gitárt. Cort X1esen gondolkodtam, ami árban számomra elfogadható. Kezdésnek megteszi?
Esetleg tudnátok olyan könyveket írni nekem, amik segítenek ebben a témában?
Mire figyeljek? Milyen erősítőt érdemes venni hozzá?
Írások itt neten, amik segítenek kiigazodni?
Mindenképp menj el egy hangszerboltba és mielőtt fizetnél, próbáld ki a hangszert. Látatlanban nem szabad venni. Meg ha nagyon kezdő vagy kérd meg az eladót, hogy állítson be rajta alapdolgokat. Álltalában szoktak segíteni. Szerintem a Cort X1 is jó kezdésnek, de ha ragaszkodsz a Squier-hez, akkor én pl. egy ilyen pakkra ruháznék be: [link]
Könyv szerintem is felesleges, de ha ragaszkodsz hozzá, íme 2, ami nagyon hasznos: Alan Ratcliffe:elektromos gitár kézikönyv és Phil Capone: 501 gitár akkord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!