A kérdésem tapasztalt gitárosokhoz szól! Az alábbiak közül melyik a legmegfelelőbb első elektromos gitárnak?
Figyelt kérdés
Csak hobbiként játszanék, nem akarok bandában játszani, sem hírnevet szerezni a gitározással. Tehat nem kell a legtutibb kategoria, csak olyan gitárt szeretnek, amivel elvagyok otthon hobbiból. Rockot es metált játszanék rajta, pl Metallica, Iron Maiden, Guns n Roses, AC/DC, Megadeth, Slayer, meg ilyesmik.
Ezeket a gitarokat találtam, amik szimpatikusak, es youtubeon néztem mindegyikről videot is, jo hangjuk van szerintem:
1. [link]
Videóban: [link]
2. [link]
3. [link]
Nekem a 3. tűnik a legtisztábbnak hangot nézve, de nem tudom, hogy ez az erősítőtől függ-e.
Szerintetek melyik a legjobb ezek közül?
Koszonom a segítséget!
2018. szept. 1. 09:14
1/6 anonim válasza:
Hát, a három közül tökmindegy. Amelyik jobban tetszik. Egyik sem jobb, rosszabb a másiknál. Ja és amúgy az erösítőtöl függ a hangja.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 köszi a valaszt, végül a Yamaha mellett dontottem, ha erdekel
2018. szept. 1. 23:57
3/6 anonim válasza:
A gitárpakkokat mennyire ajánljátok?
Amihez van gitár,erősítő,hangológép,stb..
6/6 Mojjo válasza:
Mert a leggagyibb gitárokat és egyéb cuccokat szokták beléjük pakolni, amiket külön-külön nem nagyon tudnának eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!