Gitárosok! Elegendő online tanulni elektromos gitáron?
Eleinte megteszik a netes tananyagok, de - tapasztalatból mondom - egy idő után nagyon hasznos tud lenni a személyes gitár oktatás. Ad egy formát, keretet a tanulásnak, ez főleg akkor jó, ha a tanuló szeret csapongani a tananyagok között.
Jobban igyekszik az ember, ha van egy kis - jó értelemben vett "kényszer"- a gyakorlásra, hiszen élőben kell bemutatni a megtanult feladatot az órákon. Bár nyilván csak a magam nevében beszélek, én hajlamos vagyok a lustaságra sajnos.
A képernyő nem fogja kijavítani azokat a hibákat (pl. kéztartás, játéktechnikai finomságok, elméleti hiányosságok), amiket egy kezdő aztán alaposan be is gyakorol, hogy később évekig kínlódjon miattuk.
Ha emberileg és szakmailag is rendben van a tanár, nagyon inspiráló tud lenni a vele töltött idő.
A klasszikus bicskanyitogató Móriczka esete.
"Én már egy hónapja járok gitártanárhoz, fölösleges tovább, nekem nem tud újat tanítani!!"
Kísértetiesen hasonló kérdés egy héttel korábbról, kissé más szemszögből:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11944657-me..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!