Mennyiért érdemes hirdetni ezt a szintetizátort?
Figyelt kérdés
2016-ban vásároltam, alig használt, pormentes helyen volt tárolva, kihasználatlanság miatt adom el. A diagramon látszik, hogy 310 az új ára, 250.000-ért reális árulni? Amazonon is elég magas még mindig az ára.
2022. okt. 3. 07:05
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és én hasonló áron vettem viszont tényleg újszerű állapotú.
2022. okt. 3. 07:16
2/5 anonim válasza:
Ez kábé az ÁFA nélküli ára jelenleg. Szerintem, ha valaki ad érte két kilót az már jó. Persze próba szerencse. Ha van érdeklődő és sokallja, úgyis alkudni fog. Ha meg nincs, adhatod egy tasi savanya cukorért, akkor sem kell.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk nekem megérne egy tasi savanya cukrot.
(Ha érdekel ilyesmi, tudod a dolgod ;) )
4/5 anonim válasza:
Megnéztem a Reverb-öt és a német eBay aprót, 540 eurós a legolcsóbb hirdetés, ami 230 ezer forint. Bár ez már egy hónapja fent van, és még mindig nem kelt el.
Ha nem sietős, előbb-utóbb el fog menni 250-ért, a kérdés csak az, hogy mennyit fog érni akkor 250 ezer forint...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is erre az összegre jutottam végül.
2022. okt. 10. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!