Multiinstrumentalisák! Hogyan érdemes párhuzamosan több hangszeren tanulni?
Figyelt kérdés
Dobos vagyok, de érdekel még legalább 2 hangszer. A basszusgitár és a billentyűk ( nem a számítógépé 🙂).
Nektek milyen gyakorlási metódis vált be?
2020. máj. 28. 07:55
2/7 anonim válasza:
Én sorban tanultam. Amikor az egyiken könnyedén játszottam, belekezdtem egy másikba is. Szerintem teljesen egyszerre nem érdemes, mert az egyik mindenképpen háttérbeszorul. Onnantól meg ugyan úgy, mint alaoesetben
3/7 anonim válasza:
A dob minden hangszerhez nagyon nagy plusz lesz. Különösen a basszusgitárhoz, én ott folytatnám. Nyilván nem tilos közben billentyűsön is megtalálni azt, ami épp basszusgitáron a sláger a gyakorlós időablakban.
4/7 A kérdező kommentje:
2: Igen, ez is megfordult a fejemben, hogy akkor kezdenék bele a másikba, ha egy alap szinten megy az egyik.
3: Ez viszont zseniális ötletnek tűnik!
Amit elpötyögök basszusgitáron, azt megkeresem billentyűn...
2020. máj. 29. 10:41
5/7 anonim válasza:
A zongora és basszusgitár annyira különböző, hogy szerintem nem biztos, hogy annyira jó ötlet, mert fent áll ez előzőleg leírt probléma másrészt teljesen más gondolkodást igényel a kettő, így ha teljesen egyszerre kezdesz bele, könnyen nehézséget okozhat
6/7 A kérdező kommentje:
Na igen, attól még nem fogok megtanulni zongorázni, csak eligazodnék a billentyűkön.
2020. máj. 29. 12:14
7/7 anonim válasza:
Igen, az tényleg csak ilyen előremutató játék az elemekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!