Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyan lányok, fiúk...

Vannak itt olyan lányok, fiúk egyaránt, akik szeretnek zongorázni?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mit szerettek inkább játszani? Könnyű vagy klasszikus zenét?

2022. szept. 25. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérve az eredeti kérdésre, én tudok zongorázni és bár klasszikust tanulok, de közelebb áll a szívemhez a könnyűzene.

(És szerintem abszolút érthető volt a kérdés is)

15L :)

2022. okt. 5. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
beiratkoztam zeneiskolába zongorán tanulni. Csak a bizonyítványomból tudtam meg, hogy valójában klasszikus zongora szakra járok. Vannak olyan múvek, amik ma is megállják a helyüket, és menőzni is lehet velük. Ettől függetlenül mai slágereket is szívesen játszok. (Már amennyire tudok)
2022. okt. 13. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Komolyzenét nem tudok játszani, konkrétan kottából sem igazán. Apám zenész család tagja, tőle tanultam zongorázni, egy ideig voltam bárzongorista, jártam az államokban is. Igazából amit tudok és jól, hallás után játszani.

6 éve bátyám lagzijában a zenésznek tönkre ment a szintetizátora, elég fura helyzet alakult ki, volt az étteremben egy zongora, emlékszem rá hogy igazi csont billentyűs volt, elég régi. Mondtuk a zenésznek játszon azon, amíg lesz szintetizátor, erre benyögte, hogy ő nem tud zongorázni, csak a szintetizátort ütogetni... Faterral oda ültünk a zongorához és elkezdtünk játszani azon, abba dalokat, ten Sharp, Bonnie Tyler meg hasonló dalokat. Éjfél körülre lett szintetizátor, utána már a zenész tolta.

2023. jan. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!