Nagy baj az, ha nekem 16 éves létemre a 90-es, 2000-es és korai 2010-es zenék jönnek be?
Kezdjük ott, hogy nincs TikTokom (és nem is lesz), így nem teljesen vagyok tisztában a mai zenei trendekkel. Tudom, hogy nem kötelező mindig "menni a nyáj után", csak felmerült bennem ez a kérdés egy múltkori történés kapcsán.
A múlthéten az iskolában lejátszottak egy zenét, ami nekem speciel eléggé tetszett. Erre egyik osztálytársam elkezdte, hogy: "Mik ezek a zenék? Valaki leragadt 2016-ban, vagy mi?" (Egyébként 2017-es nóta volt, szóval még viszonylag frissebb de ez mellékes :D.) Úgy mondta ezt, mintha olyan régen lett volna 2016. Nem értem őt, mégis akkor mit játszanak a rádióban? :D
Van még itt valaki rajtam kívül, aki "fiatalként" hallgat régebbi dalokat?
Teljesen egyet értek veled, kedves kérdező.
Nálam az Instagram is forradalmi alkalmazás (csak figyelőként vagyok fenn), a TikTok már teljesen idegen.
Őszintén szólva az elmúlt három év slágereinek többsége eléggé egyforma, ugyanaz a tuc-tuc megy alattuk, ezért már nem tudom követni a sok fura nevű elóadót.
A 90-es, 2000-es, 2010-es számok a nosztalgián felül élményt nyújtanak, emlékeztetnek egy olyan korra, ahol a digitális jelenlét csak másodlagos volt, így ezeket jobban szeretem. Hangulatosak, kellemesek és jobban lehet rajtuk szórakozni.
Egyáltalán nem baj, ha ezekből a korszakokból hallgatsz zenét, a lényeg, hogy neked tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!