Az gáz, ha 16 éves létemre Michael Jacksont hallgatok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a számai, de félem elmondani a baráti körömnek... szerintetek gáz vagyok, vagy nem? 16/L2021. máj. 13. 18:45
1/18 anonim válasza:
nem gáz vice cityn billie jean ment mindíg kezdésnél,és voltam vagy 3éves,már ritkábban hallgatom
2/18 anonim válasza:
Persze, gáz. Kérdezd még meg 60-szor, hogy gáz e ezt vagy amazt hallgatni, nem fog senki megdicsérni milyen egyedi vagy.
3/18 anonim válasza:
Nem gáz.
"de félem elmondani a baráti körömnek"
Milyen barátaid vannak, hogy ezt sem mered elmondani nekik?
4/18 anonim válasza:
Nem gáz.
Én is 16 vagyok és napi szinten hallgatom. El is szoktam mondani az embereknek, ha kérdezik, nem szégyellem.
7/18 anonim válasza:
17/L vagyok és imádom:D
A barátaim is néha hallgatják,de kb le se sza*rjuk ki milyen zenét hallgat
8/18 anonim válasza:
Én meg csak retrot hallgatok a régi nivos zenéket.Ti még fiatalok vagytok és ritka akik szeretik a régi pop,rock zenéket.De örülök neki hogy azért egyre több fiatal szereti
9/18 anonim válasza:
Te egy igazi legendát hallgatsz aki hatással volt rengeteg mai zenészre.Legyen az rocker vagy rapper🙂
"Kétféle ember létezik ezen a világon: Michael Jackson rajongók és vesztesek."
Seth Green
10/18 anonim válasza:
Persze, hogy nagyon gáz. Látszik hogy a nép csak az ilyen Queen meg Michael Jackson meg hasonló celebekre van rákattanva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!