Az gáz, ha 16 éves létemre Michael Jacksont hallgatok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a számai, de félem elmondani a baráti körömnek... szerintetek gáz vagyok, vagy nem? 16/L2021. máj. 13. 18:45
11/18 anonim válasza:
Inkább rájuk mit Toto Cutugno vagy Petra fey senkikre
12/18 anonim válasza:
Hallgass inkább Niamh Kavanaghot
13/18 anonim válasza:
Persze, hogy gáz. Aki Jacksont hallgat, annak két hét alatt belapul a feje. Ezt tudósok is megmondták.
14/18 anonim válasza:
Gyerekek én még Alphaville is szoktam hallgatni Vinyl lemezen meg is van a Forever Young album amit még 1985 ben adtak ki Magyar Gong nyomásban van meg .Mindenki azt hallgat amit szeret
15/18 anonim válasza:
Mit keress a pedofília a kulcsszavak között? Ha kajak pedofilnak hiszed, ne hallgassad, ez a vád tette tönkre szegényt.
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Véleményem szerint a zenei ízlés nem korhoz kötött. Jelen esetben a világ egyik legkiemelkedőbb zenei egyéniségéről beszélünk, akit számtalan ember imád. Én Queen és Michael Jackson rajongó vagyok. Büszkeségként tekintek arra, hogy ők a kedvenceim. Neked is ezt kell tenned! Légy büszke rá!
17/18 anonim válasza:
nem gáz :) Mindenki olyan zenét hallgat, amit szeret
18/18 anonim válasza:
Már hogy lenne gáz? :) Olyan zenét hallgatsz, amilyet szeretnél, pláne, hogy a legjobbat! Gondolom, nem csak a Billie Jean-t játszod állandóan, tehát a zene egy mélyebb rétegét tudhatod magadénak.
Én is sokat hallgatom MJ-t, osztálytársaimnak meséltem is róla (kiselőadás keretein belül is), de nem erőszakos módon. Ők is rákerestek, hallgatták és megszerették, elismerték zenei nagyságát.
Nagyon örülök, hogy ebben a korosztályban még mindig hódít a király!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!