Nagy baj az, ha nekem 16 éves létemre a 90-es, 2000-es és korai 2010-es zenék jönnek be?
Kezdjük ott, hogy nincs TikTokom (és nem is lesz), így nem teljesen vagyok tisztában a mai zenei trendekkel. Tudom, hogy nem kötelező mindig "menni a nyáj után", csak felmerült bennem ez a kérdés egy múltkori történés kapcsán.
A múlthéten az iskolában lejátszottak egy zenét, ami nekem speciel eléggé tetszett. Erre egyik osztálytársam elkezdte, hogy: "Mik ezek a zenék? Valaki leragadt 2016-ban, vagy mi?" (Egyébként 2017-es nóta volt, szóval még viszonylag frissebb de ez mellékes :D.) Úgy mondta ezt, mintha olyan régen lett volna 2016. Nem értem őt, mégis akkor mit játszanak a rádióban? :D
Van még itt valaki rajtam kívül, aki "fiatalként" hallgat régebbi dalokat?
Ne foglalkozz a többiekkel, hallgasd azt ami Neked tetszik.
Nekem 41 éves létemre a 60-as 70-es évekebeli zenék jönnek be a legjobban.
Én is ezt szoktam mondani, csak a Facebookra :D
Te vagy az én emberem! Annyi a különbség, hogy én a 70-es, de inkább a 80-as évek dalait szeretem jobban.
Maradjon az ízlésed olyan, amilyen, ne engedd magad befolyásolni, hogy emiatt rossznak érezd magad. Ne érezd, hogy jobb az, vagy annak a zenei ízlése, aki csak a mai trágár, szexes-drogos egyen-trapet hallgatja.
Szokásos egyedi vagyok™ kérdés, amit mindig feltesz valaki.
Unalmas igazából, nem baj de az annál inkább hogy felvetődik mint kérdés, de majd kinővöd. Igazából felnőtt korban a rockereken kívül senkit nem fog érdekelni a zenei stílusod, de őket is csak a többi rocker, kb. ennyi.
Senki nem úgy fogja kezdeni a beszélgetést.
A többiek meg szépen biztatnak hozzá, mintha emberileg valakit több lenne attól hogy más zenét hallgat...
#3.Azért én ezzel vitatkoznék, mi a helyzet például a Hushed and Grim című albummal például, melegen ajánlom mielőtt valaki nem lát túl a 80-as évektől hogy tájékozódjon.
Minden korban vannak jó zenék, régen és most is. De nem fogják az emberek szájába rágni.
4-es: Egyáltalán nem gondolom magamról, hogy egyedi vagyok. És nem érdekel mások véleménye az én zenei ízlésemről. Lehet a kérdésből úgy jött le, de nem! Szimplán nem értem mi baja volt az osztálytársamnak, mert úgy csinált, mintha 5 évvel ezelőtt annyira régen lett volna. Nem arra ment ki a kérdés, hogy mennyire vagyok egyedi, mivel tudom, hogy sok más korombeli is hallgat régi zenét. Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ezen az oldalon mennyi az arány ezzel kapcsolatban.
Egyébként köszönöm a válaszokat. :)
23 éves vagyok, és nekem is inkább a '80-as, '90-es évek zenéi jönnek be, és tizenévesen is ezeket szerettem inkább.
Szerintem az pont jó, ha valaki el tud "szakadni", és nem mindig az épp aktuális divatot követni.
A 30-40 évvel ezelőtti zenék legalább tényleg zenék voltak, amik fenn is maradtak a köztudatban, és nem pedig számítógéppel gyártott gagyi hangeffektek, amik 2-3 év és sorra tűnnek el a süllyesztőben...
#6.Minddel, igazából a zene minősége nem arányos a korral.
De kíváncsian várom mik azok a minőségi régi zenék, gondolom ez alatt nem a King Crimsomra, vagy a Yes-re gondoltál pedig akkor ők képviselték a minőséget, de többsége aki azt állítja régen volt csak jó zene még csak nem is hallott róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!