Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én utálom a Metallica-t?

Csak én utálom a Metallica-t?

Figyelt kérdés
Zeneileg semmi újat nem mutató, agyon hypolt, önismétlő unalmas banda, összedobott zenékkel, nulla énekhanggal. Más metál együttesek nagyobb tiszteletet érdemelnek.

2022. jan. 28. 18:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem csak az Overkill.

Testament, Exodus, Slayer, meg ott a németeknél Kreator, Destruction, Tankard, Sodom, a braziloknál a Sepultura stb.

Több banda formálta azért a műfajt, mindent nem tulajdonítanék a Metallica-nak, csak azért, mert Lars-nak jók voltak az üzleti kapcsolatai(nem mellesleg kiváló zenészekből állt, nem is vitatom, de voltak azért plusz tényezők, amiért ők jutottak ki először a mainstreambe)

2023. dec. 10. 20:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
"Több banda formálta azért a műfajt" - Ezt kàr vitatni, de én inkább arra gondoltam, hogy sokan a Kill 'Em All-t tartják az első valódi thrash metál albumnak, vagyis a Metallica-tól indult az egész.
jan. 19. 23:52
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Ott leginkább az játszott szerepet kinek adják ki előbb az albumot.

Exodus is azért járt pórul mert valami iszonyat sokat késett a kiadó, mire az anyagot sikerült.

Lars-nak lehetett köszönni, meg hogy ott gyorsan meglátták bennük a lehetőséget.

Az akkori bandák(Exodus, Slayer, Overkill, Metallica stb.) kb. egyenrangúak voltak, hasonlóan klubokról-klubokra jártak egyidőben csak nem volt mindegy az anyagi forrás, meg az ismeretség.

Ha egyet kéne megemlíteni akkor inkább az Overkill lenne az, de már a Venom is bőven alkalmazott olyan elemeket ha már itt tartunk csak nem voltak olyan jó zenészeik akkortájt.

jan. 20. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!