Csak én utálom a Metallica-t?
Tény hogy a Testament sokkal jobb volt tőlük mert az egész pályafutásuk alatt tudtak jó lemezt lerakni, de ha azt nézzük az első 5 Metallica alapmű, bármennyire lehet őket utálni iszonyat jó zenét játszottak. Utána valami eltört a gépezetben, de tény hogy ezzel újat hoztak a metalzenébe és rendesen megbolygatták az akkori zenei életet.
Amúgy melyik bandával fogod még ezt eljátszani?
#7.Ezt mondjuk nem értem.
Előtte nem játszott senki sem olyan összetett és technikás thrash metalt mint ők, akik ebből profik lettek, vagyis a Megadeth ők is többnyire a Metallica életműből táplálkoztak.(aminek a kezdetén persze Mustaineis ott volt persze)
Ok aláírom nem egy Voivod, vagy egy Queensryche de ahhoz hogy ezek létrejöjjenek kellett.
Szóval azért rájuk sok mindent lehet mondani, de hogy overrated...
Én a Testament-t sokkal jobban szeretem, sőt az Exodus-t is de egyiknek sincs egy …And Justice for All szintű albuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!