Csak én utálom a Metallica-t?
Attól hogy nem szeretsz valamit nem jelenti azt hogy rossz.
"Más metál együttesek nagyobb tiszteletet érdemelnek." Ezt mindenki mondhatya a kedvenc együtteseiről és oda jutunk hogy minden egyes együttes világ hírű kéne legyen, viszont ez lehetetlen. Híresnek az jutt oda akinek szerencséje van. Ez van, így működik a világ. Fogad el.
szándékosan próbálsz indulatokat gerjeszteni, de jobb ha csak magadban van ez.
a leírásból viszont lejön, hogy nem ismered őket eléggé, ugyanis 1991ben azzal a Bob Rock producerrel dolgoztak, aki rászólt James-re, hogy menjen el tanulni énekelni(!) 4 jó és jobb albumok után, átformálta nekik az elkészítés fázisait. mindezeknél, ha nincs kompromisszum, faképnél hagyta volna a bandát, ők pedig kereshettek volna hozzájuk közel álló szakembert.
itt van az szint, amiért nekik is tenni kellett mást a kitűzött célhoz.
ízlésedet nem vitatom, viszont ezek a dolgok megtörténtek a karrierjük alatt
Ez ugyanaz a kérdező, aki egy törölt kérdésében kifejtette, hogy mennyire utálja a rockereket, szerinte a Sex Pistols egy metál (!!!! 🤦♀️) banda, közben állandóan azt kérdezgeti, hogy híres együttesektől kinek mi a kedvenc száma, a műfajok között ki a különbség, mert olyan szinten nincs fogalma a zenéről, nemhogy a rockzenéről.
Amivel egyébként önmagával nincs semmi baj, mert senki nem lehet mindenben profi, nem érthet mindenhez, de az a degradáló stílus, amit megenged magának azokkal az emberekkel szemben, akik jóval többet tudnak nála ezen a téren, mert “rokkerek”, az már övön aluli.
"Zeneileg semmi újat nem mutató" - Konkrétan ők hozták létre a Thrash metál stílust, de ezek szerint egy stílus megalapítása semmi újat nem jelent.
"agyon hypolt" - Ezt inkább úgy mondanám, hogy manapság nagyon mélyen tisztelt zenekar. Akkoriban meg (pl. az újításaik miatt) önmaguktól is felkapottak voltak
"önismétlő unalmas banda" - Ebben többnyire egyetértek, bár szerintem az első 3 lemezük még nem volt vészesen önismétlő, plusz a Black album is nagyon jól sikerült.
"nulla énekhanggal" - Ez is csak részben igaz, hiszen a Black album előtt Jamest elküldték énektanárhoz, ami jót is tett, azóta már sokkal jobban énekel.
Én úgy vagyok velük, hogy szeretem pár számukat, de sajnos kevés olyan daluk van, ami számomra kiemelkedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!