A progresszív rock együttesek énekesei közül kinek van a legjobb hangja?
Drew Mailloux, a Rishloo énekese jutott elsőként eszembe. Amikor a progmetal subredditen kérdezz-feleleket tartottak, valaki azt írta neki, hogy olyan a hangja, mint "egy görög istennő porcelánseggén lecsorgó forró vaj". Ennél szebben szerintem soha senki nem fogja megfogalmazni. Egy példa, ha nem ismernéd őket:
#2,Akkor hallgasd meg az Awake-t, szerintem a legjobb vokál a prog zenék közül amit lerakott.
Kérdező:
Szerintem Jon Anderson.
Volt egy hangszálkárosodása még a 90-es évek végén az nem tett jót neki. Hozzátéve hogy valamennyit javult, de az utóbbi pár évben megint nem túl jó megint. A legutóbbi pesti koncerten nem tudta kiénekelni jól sem a régi, sem az új témáit...
Ayreon lemezeken valóban más hangtartományban énekel, hozzátéve DT-hez én új énekest keresnék. Minden tisztelem Labrie, szerintem a kedves énekesem de ha nem tudnak megoldást keresni váltani kell. Sokaknak bevált. Russel-t el tudnám képzelni a helyében simán.
De ez már kicsit off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!