Melyik a kedvenc Tool albumotok? Tudtok még az ízlésemhez passzoló előadókat, együtteseket írni?
Ez ugye, 2 db külön kérdés... Nem muszáj mindkettőre válaszolni.
Nekem a kedvenc Tool albumom a Ænima.
Amilyen zenéket hallgatok: Tool, Primus, Pink Floyd (kedvenc számom a Trial és a Hey You), Radiohead (kedvenc albumom a Kid A és a King of Limbs, de kb. mindegyiket szeretem)... Valamint kedvelem Steven Wilson némelyik munkáját is, de Őt annyira nem ismerem.
Itt hasonló ízlésű embereknek láttam, hogy ajánlottak nomeansno-t, s nem is rossz, viszont valahogy nem is nekem való.
Előre is köszi a válaszokat!
Kedvenc Tool albumon a Lateralus, meg úgy alapvetően az az örök kedvenc zenei albumom.
Felsorolok pár zenekart, meg tőlük ajánlott kezdőalbumokat.
Porcupine Tree (őket talán ismered is, ha Steven Wilson megvan) - In Absentia; Fear of a Blank Planet; Deadwing
Rishloo - Feathergun
Karnivool - Sound Awake
Mastodon - Crack the Skye
King Crimson - In the Court of the Crimson King (kötelező klasszikus)
The Mayan Factor - In Lake'Ch; 44
Opeth - Blackwater Park; Watershed (előbbit, ha nem bánod a hörgést, utóbbit, ha de)
Gojira (ha nem bánod a death metal-t) - From Mars to Sirius
Agalloch (ha nem bánod a black metal-t) - Ashes Against the Grain
Faith No More - Angel Dust; King for a Day, Fool for a Lifetime (mindkettő kötelező klasszikus, igaz, más kissé stílusban, mint az összes eddigi album)
ajánlom figyelmedbe Captain Beefhart and his magic bandet, a Green Jellyt, Frank Zappát, ha a Primus tetszik
ne feledkezz el az A. E. Bizottságról sem!
Talán tetszeni fog:
Poets Of The Fall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!