A rockerek/metálosok miért utálják Bob Dylant?
Most hallom először a nevét, a többi metalástól(ha már be lettek/lettünk skatulyázva)sem hallottam ilyet.
Amúgy meg a tévhittel ellentétben nagyon jó metal/rock balladák vannak amik szintén "nyugodt" zenét.
Nem is tudom, ennyire sztereotipikus az egész? Csak mert valaki a rock-/metal-t szereti és hallgatja minden mást lefikáz?
Amúgy hasznos kérdések is elhangozhatnának, Billie Eilish kérdés után, ennek sincs semmi értelme.
#1: Sosem hallottad még Bob Dylan nevét? Az övé minden idők legjobbnak választott dala:
Mondok jobbakat...
Nem minden rocker/metálos imádja az összes rocker/metálos zenét.
Nem minden rocker/metálos utálja az egyéb zenei műfajokat.
Nem minden rocker/metálos öltözködik úgy, mint egy "tipikus" rocker/metálos.
Nem minden rocker/metálos imádja hangosan hallgatni a zenét.
Nem minden rocker/metálos lehet "igazi" rocker/metálos, mert van aki csak úgy gondolja, hogy ő is az, de közben nem az.
Nem minden rocker/metálos zene számít olyan nyugodtnak, ahogy azt előttem is írták.
Nem minden rocker/metálos megy koncertekre.
Nem minden rocker/metálos számít "ördögtől valónak".
Nem minden rocker/metálos lázadó természetű, sőt.
És még lehetne tovább is folytatni... :,D
Én nem azért utálom, mert rocker/metalhead vagyok, hanem mert idegesít. :) Nem bírom elviselni a hangját. Persze attól még megértem, hogy mások szeretik.
Egyébként nem is kimondottan rocker/metalhead vagyok, mert bár nagyon szeretem ezt a két műfajt (és a punkot), nemcsak ezt a két műfajt hallgatom. Sok mindent meghallgatok, de nem minden tetszik meg - ez az én elvem ezen a téren. Bob Dylant sosem szerettem és ezek után valószínűleg nem is fogom már. Számtalan esélyt kapott már tőlem és sosem tudott megfogni. Ugyanígy vagyok David Bowie-val is.
De hát aztán ugye ott vannak a tényleges "trúrokkerek", akik mindent leszólnak, ami nem rock vagy metal, szóval azok persze hogy utálni fogják Bob Dylant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!