Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek, metálosok! Szoktatok...

Rockerek, metálosok! Szoktatok más műfajból zenéket hallgatni?

Figyelt kérdés
Én rocker vagyok, de néha szoktam popdalokat hallgatni (persze nem a mai trash popzenéket, hanem a régieket)

2021. aug. 4. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Néha, kb. évente kétszer belehallgatok olyan popzenékbe, amiket kicsi koromban imádtam, a nosztalgia miatt. Az Ori and the Will of the Wisps soundtrackjét imádom, meg lassú Evanescence számokat is gyakran hallgatok.
2021. aug. 4. 15:03
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Mindig hadilábon állok azzal, hogy mennyire válaszoljak olyan kérdésekre, amik "rockereket"/"metálosokat" szólítanak meg, mert egyfelől nem vallom magam annak, másfelől viszont simán hallgatok annyi rockzenét, hogy úgy érezzem, hozzá tudok szólni az ilyen témákhoz. Ezt nem szoktam így külön kikötni, de szerintem ide pont releváns, mert bár sok rockzenét hallgatok, és számos kifejezetten nagy kedvenc előadóm, meg albumom metálból/punkból/rockból, vagy ezekkel szomszédos "gitárzenéből" kerül ki, nem élvez számomra a műfaj (meg semelyik másik sem) kiemelt szerepet, meg igazság szerint olyan nagyon nem is szempont számomra, mikor zenékkel ismerkedek. Hallgatok rockzenén kívül sokféle elektronikus zenét, hip-hop-ot, ilyen-olyan popzenét, jazz-t, zajzenét, különféle avantgárd kísérletezőzenéket, bizonyos nyugati klasszikus zenéket (főleg inkább modernt), meg ismerkedek tradicionális zenékkel a világ különböző pontjairól.
2021. aug. 4. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2021. aug. 4. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsére kinőttem már abból, hogy élből elutasítsam azt ami nem metál. :D Nagyrészt továbbra is azt hallgatok, abból is főleg a keményebb vonalat (black/death) kedvelem, de ettől még imádom a post punkot, az avantgarde cuccokat és be szokott csúszni pár dark/cold wave előadó is, illetve szimfonikus filmzenék.
2021. aug. 5. 03:05
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Ugye szórakoztok, hogy lepontoztok azért, mert válaszoltam a kérdésre?????? Ennyire a szívetekre veszitek, ha egy számotokra abszolút idegen ember nem hallgat csak metalt????? Unatkoztok???? Vagy mégis mit tesz ez hozzá vagy épp mit vesz el a ti életetekből, hogy van egy random valaki az országban, aki nem hallgat mást????? Annyira röhejesen szánalmas! Mintha 16 évesek lennétek. 😂😂😂😂😂😂😂
2021. aug. 5. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 Én felpontoztalak, sőt, 16 vagyok. :D De azért túlzásokba ne essél már.

#1 voltam

2021. aug. 5. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Engem csak annyi zavar a válaszodban, hogy egyáltalán nem fejtetted ki a mondandódat, nem indokoltad meg, hogy te miért nem hallgatsz egyéb műfajokat, pedig biztos érdekelne másokat is, ha már ez itt a téma.
2021. aug. 5. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok sem rocket, sem metalhead de 99%-ban ezeket hallgatom.

Szóval zeneileg ez az én irányom, de nem tartozom eme közösséghez.

Amúgy igen, de ritkábban. Akkor is klasszikus zenét, country-t, dubstep-t és esetleg trip-hop számokat.

De nagyrészt ha ráérős időm van nekiállok konceptalbumot hallgatni, amiből csak prog rock/metal, ha kevésbé akkor instrumental is jöhet vagy könnyedebb műfajok. Szóval megtaláltam a számításaimat ebben a heavy metalban és alműfajaiban, illetve a hard és prog. rockban.

De az nem azt jelenti hogy nem vagyok vevő igényesebb zenére más stílusban is.(meg persze azt sem hogy bármit szeretek ami rock/metal, nagyon meg kell itt is válogatni)

2021. aug. 5. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapból elég elborult, technikás dolgokat hallgatok (most épp a Meshuggaht fedeztem fel magamnak újból), de imádom a filmzenéket, játékok zenéit, egy időben egy csomó Skrillexet hallgattam, pop punkos dolgok, magyarok közül Republic, Kispál jellegű dolgok, szóval sok minden :D
2021. aug. 5. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapból rockot és metált hallgatok..de nem vetem meg a funk és a jazz műfajokat sem..

Egy death metal szám után egy kis acid jazz..Hmm érdekes :)

2021. aug. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!