Nem engednek el a szüleim zenét tanulni?
Ha többször is, komolyan leálltál velük erről beszélni, és nem engednek, akkor szerintem sajnos túl makacsok. Az ilyennel nem lehet sokat csinálni.
Tartsd meg az érdeklődésedet, estleg keress valami komolyabb kurzust. Középiskolában elkezdesz önállósodni, aztán majd az egyetembe úgy se tudnak beleszólni.
Nem értek a zenei karrierekhez, biztos nem egy divatszakma mint az pl az IT ahol már kezdőfizetésekről is tündérmeséket mondanak, de biztos találsz belőle valamilyen megélhetést.
Szerintem semmi képpen ne hagyd abba, ha neked ezt szeretnéd. Azt javaslom mindenképpen menj el középiskolai/egyetemi tanárok kurzusára. Persze attól is függ hol laksz, nyilván egy nagyobb városban több lehetőséged van.
Mellesleg nem feltétele a konzi az egyetemi jelentkezésnek, szóval gimiből is felvételizhetsz, ha eleget gyakorolsz/megfelelő felkészítést kapsz. (Én is így csináltam btw)
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!