Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem engednek el a szüleim?

Miért nem engednek el a szüleim?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, nem vagyok se CIGÁNY, se ZSIDÓ se MONGOL(!). 16,5/F vagyok, anyum 47 apum 53. Nagyon unatkozom otthon, haveroktól meg mindig azt hallom vissza hogy milyen jó volt ez a Rio meg a Liget meg ilyesmi, engem meg nem engednek el szüleim egyszer se, pedig tudok magamra vigyázni és jól tudják hogy egyedül biztos nem mennék. Mit tudnék tenni?
2018. febr. 16. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
"Megszoksz, vagy megszöksz"
2018. febr. 16. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy a vallásod, rasszod, származásod miben befolyásolja azt, hogy elengednek-e, vagy sem? Az is érdekel hogy mi bajod a Mongolokkal?
2018. febr. 16. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy megkérdezheted, a válaszom pedig az hogy ahogy láttam pár ilyesmi kérdésnél a választ egyből azt következtették le a kérdezőből hogy cigány és hogy lopni akar odamenni meg ilyesmi:)
2018. febr. 16. 20:28
 4/4 he84 ***** válasza:
Hát akkor azok, akik ilyet következtettek le más hasonló kérdéseknél, azok nem teljesen okésak, ha származást feltételeznek vakon és abból ezt-azt általánosítva,... Az ilyeneket ne vedd túl komolyan. Cigányok, zsidók és mongolok közt is van sok rendes ember, hidd el. Ráadásul nem cigány, nem zsidó és nem mongol emberek között is van jó néhány tisztességtelen, rossz ember, szóval nem ettől függ, csak ő rájuk könnyebb kenni a dolgot általánosítva, ami szomorú és buta dolog. Szerintem túlzottan féltenek a szüleid, nagyon ragaszkodnak hozzád. Ezen belül az is közrejátszhat, hogy még nem múltál el 18 éves, de az is lehet, hogy ettől függetlenül túlzottan féltenek téged. Szerintem beszéld meg velük ezt jobban és próbáld nekik bebizonyítani, hogy tudsz te vigyázni magadra. Még akár az is lehet, hogy attól félnek, hogy rossz társaságba kerülsz, vagy hogy a haverjaid is ilyen rossz társaság.
2018. febr. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!