Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem engednek el a szüleim?

Miért nem engednek el a szüleim?

Figyelt kérdés
15 éves leszek 1 hónap múlva és már nagyon szeretnék menni bulizni. Csináltam pár dolgot ami miatt a szüleim kivannak rám akadva pl: cigizek/ úgy tudják már nem szóval ennek örülök. Meg abba is akarom hagyni. De már nagyon szeretnék menni bulizni de sehova se engednek el. Mitcsináljak? Azok a módszerek nem válnak be hogy kitakarítok meg ilyenek...Egyébként jó tanuló vagyok. Pénteken lesz egy buli este és oda akarok menni. Nem nagyon bíznak bennem. 15/L

2018. márc. 19. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Leírtad a választ: nem bíznak benned. Leírtad azt is hogy 15 évesen cigizel, és hazudsz arról hogy befejezted. Akkor min csodálkozol? Én elhiszem hogy nem bírsz otthon ülni, meg hallgatni hogy más milyen jól szórakozott pedig téged is vinne a véred meg már viszket a nunus is, de ezt saját magadnak szúrtad el.

Építs ki egy bizalmi kapcsolatot a szülőkkel, hogy el merjenek engedni és biztosak legyenek benne hogy nem növeled a "pár dolog amire ki vannak akadva a szüleim" listáját. És ha semmi sem segít, sajnos rá kell jönnöd: még egy 15 éves gyerek vagy, és a szüleid felelősek érted. Ha kirabolnak, elütnek, megverne, megerőszakolnak, elrabolnak, őket is elő veszik, meg téged is ha túléled ezeket. Az sem kell hogy balhés gyerek legyél, elég ha csak rosszkor vagy rossz helyen és áldozat leszel.

2018. márc. 19. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. márc. 19. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!