Ez jó kezdő billenytűzet?
Ez jó? Relatív sokszor jatszanék rajta, csak nem tudom alkalmas-e rá. Úgyértem, csak 2 akkord van rajta, vagy lehet váltogatni az oktávokat rajta? Kérlek mindent magyarázzatok meg.
Itt lenne:
Köszönöm
A billentyűzeten is, meg a legtöbb szoftverben is szokott lehetni eltolni az oktávot, tehát biztosan mind a 128 billentyűt meg tudod szólaltatni, csak nyilván nem egyszerre.
Szintinek meg tudom ajánlani a ZynAddSubFx nevű ingyenes cuccot, egy rakat preset van hozzá, amitől egyből megjön majd az inspiráció is.
Mire kell legfőképpen?
Zongorázni tanulni? Azaz a játék lesz a legfontosabb?
Vagy Daw-ba bepötyögni néhány kezdetleges akkordmenetet, dobot, hogy ne egérrel kelljen?
Ha nem költözködsz naponta, és nem utazáshoz kell, akkor ne mini billentyűset vegyél, mert azokon nem lehet úgy játszani, mint a normál méretű szintetizátorbillentyűkön. Alig férnek el rajta az ujjaid.
Ahogy az elöttem válaszoló is írta pontosítani kellene
mire is használnád? Ez amit be linkeltél egy MIDI billentyűzet
amit számítógéphez kell csatlakoztatni arra pedig kell valami
program hogy megszólaljon, mert önmagába ennek a billentyűzetnek
nincs hangja.
Hát, minimum egy Nektar Impact GX49,
de zongorázáshoz inkább 5, vagy 6 oktávos kéne. Azok pedig a százezres árkategóriában mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!