Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdő "zenész" vagyok és...

Kezdő "zenész" vagyok és tekintettel, hogy nem szeretnék szart a kezeim közül kiadni, producerre / masteresre lenne szükségem.... Hogyan találjam meg a megfelelő embert?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Andris vagyok és lassan 1 éve zenélek. Írtam egy nyári, bulizósabb tracket és ezt tényleg olyan igazán jóra szeretném megcsinálni. Viszont én nem vagyok képes megvalósítani azt, ami a fejemben van, csak egy szakember tudna nekem segíteni ebben. Mivel még ez a világ nagyon új nekem, így várom a tanácsotokat hatalmas nagy szeretettel... <3

Andris

2021. jún. 30. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy szakma, egyben egy szolgáltatás is. Ha nem csak a mix és a master a feladat, hanem producerkedni, sound design-olni is kell, akkor a dalod műfajában jeleskedő producert kell keresned. Biztos vannak ilyenek. A dal készültségi fokától függően több napos munka is lehet ez, ennek megfelelő árazásra számíts. Minél híresebb, annál drágább. Minél olcsóbb, annál kevésbé profi :)

Ha olcsó és ismeretlen emberrel dolgozol, kérj referenciákat. Érdemes előre tisztázni a munkafolyamatot: mikor, mennyire, hogyan szólhatsz beke a munkába, az árban hány visszaküldés van stb.

Az olcsó azért kockázatos, mert sok önjelölt, kókler "producer" is van.

2021. júl. 1. 08:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon koszonom a segitseget!😄
2021. júl. 2. 02:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem írtál, rossz előjel.
2021. júl. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!