Melyek az a kpop boygroupok amiket stannelni szeretnétek de még nem volt rá időtök/valahogy nem jutottatok el odáig? Illetve melyik az amit sokáig halogattatok és végül megbántátok hogy nem kezdtétek el hamarabb?
Nincs egyáltalán bajom velük, és nem is csak a boygroup staneket tekintem kpop fannak, nem kell rögtön eltúlzott következtetést levonni egyetlen kérdésemből azért, mert te már sok ilyet láttál.
Viszont én csak boygroupokat stannelek, ezért szól a kérdés róluk, mert többet szeretnék ismerni.
Ezzel szerintem nem diszkriminálom a girlgroupokat, szimplán azért nem róluk szól a kérdés, mert én nem hallgatom őket.
Én is gg stan vagyok, de van pár bg, akiket szeretek.
Az egyetlen boygroup, akiket stan szinten szeretek az a B.A.P, mert velük kezdtem az egész kpopot:D
Akiket szeretek, de nincs kapacitásom a sok gg mellett teljesen követni:
TXT, Enhypen, Ateez, The Boyz, Verivery, Pentagon meg persze az előző generációkból EXO, Shinee, Seventeen, Monsta X
Talán majd egyszer sikerül behoznom a boygroupokat is!:)
Jaj de örülök hogy egyre többen ismerik a Veriveryt is! Már magyaroktól is egyre többet hallok tőlük és nagyon örülök neki, megérdemlik a figyelmet!!:3
B.A.P-től tudsz ajánlani pár zenét akár privát üzenetben?
Az Ateez-t bánom, hogy nem stanneltem hamarabb de sebaj, úgy érzem még sokáig fogják kiadni a jobbnál jobb dalokat.
A Stray Kids vonzz egyre inkább, velük még csak tényleg egy hete ismerkedek. Közülük Woojin és Hyunjin tűnik zűrösnek de a banda dalai eléggé tetszenek. Mondjuk kíváncsi vagyok, milyen kilátásaik lesznek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!