Akiknek valamilyen mentális problémája van, meddig halogatták az orvosoz fordulást, és kihez mentek legelőször (pszichológus, pszichiáter, háziorvos)?
Néhány évig hallgottam. Más jellegű gyógyászhoz mentem először. Majd rá egy évre pszichiátrián jeletkeztem.
Kár volt harminc évet sz.ar állapotban eltölteni.
Jelenleg javult a helyzet, de nekem most sem ideális a helyzet.
A korábbi az tüneteket kezelt. A jelenlegi pedig kiváltó okot.
"kihez mentek legelőször (pszichológus, pszichiáter, háziorvos)?"
Mindegy, mert ha nem ahhoz mész, akire tartozik az ügy, akkor majd átirányít az illetékeshez.
1. Pszichoterápiás osztályra. Ott felvettek, és először egy pszichológus beszélgetett el velem, majd pszichiáterhez kerültem, aki egyben terapeuta is volt.
2. Röpke 9 évig halogattam. Tény, hogy a személyiségzavar nagy részében még gyerek voltam, és fáj, hogy a körülvevő felnőttek sem gyanakodtak arra, hogy ez probléma, és jobb lenne segítséget kérni. Így hát szenvedtem, és senki sem értett meg. (Borderline)
Valamiért én is úgy éreztem mikor segítséget kértem,hogy nem vesznek komolyan. Pedig mindnet elmondtam nekik a problémámról,nem titkolóztam,persze emellett tudátk ,hogy jól funkcionálok a társadalomban így nem is érdekelt senkit az a probléma amivel odamentem...gondolhatná a szakember,hogy ideáig eljutni azt jelenti,hogy valami elviselhetetlen mértékűvé nőtte ki magát a személyben,hogy eljutott odáig ,hogy tolja a talicska pénzt és kiteregeti a legbensőbb gondolatait egy idegnnek...
Nekem nem használt,de azért nem adom fel ,hogy találjak egy normális szakembert ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!