Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki direkt halogatta a...

Van, aki direkt halogatta a tesztelést?

Figyelt kérdés

Van, aki minél később akarta csak megtudni, hogy van-e baba? Vagy esetleg a korábbi kudarcok és mellette esetlegesen rendszertelen ciklus miatt halogatta a tesztelést?

Én első gyerekkel iszonyat parázós voltam, mindenen aggódtam, szóval lehet, hogy minél később tudom meg, hogyha jön a baba, annál jobb (az orvoshoz menéshez képest persze ésszerű időre gondolok). Kíváncsi vagyok, volt-e, aki halogatta a tesztelést akár néhány héttel is, és végül volt-e baba, vagy csak a rendszertelen ciklus?

2020. dec. 4. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen mivel nem tervezett gyerek volt. Kb 2 hete késett ameddig reméltem, hogy meg fog jönni (belül tudtam hogy nem fog).
2020. dec. 4. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy héttel később csináltam tesztet, és direkt az első időpontot is 7+ hétre kértem

Két vetélés után nehezen sikerült összeszednem magam. A 3.próbálkozásnál megfogadtam, hogy lazán veszem, nem görcsölök, nem türelmetlenkedek stb.

Már 13 hónapos a nagylány :)

2020. dec. 4. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi számít kesoinek? A gyakori alapján az is ha nem a várható menstruáció elott tesztelsz.

De én is vártam több mint egy hetet míg teszteltem, sőt, akkor is azért mert már jöttek a tünetek, szóval kb biztos voltam amúgy benne :)

Nőgyógyászhoz is csak 10 hetesen mentem. Én a 12. hétig nem vettem biztosra.

2020. dec. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!