Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Twice fanok! Nektek hogy...

Twice fanok! Nektek hogy tetszik a prefect world? Vélemény?

Figyelt kérdés

Ha eddig nem láttad volna;

[link]

Egyébként ha nem szereted nagyon a Twice-ot akkor is irhatsz róla.

Először beszéljünk csak a zenéről. Én Once vagyok, és a Twice legtöbb zenéje tetszik. Kivéve az Alcohol free és még néhány szám de szerintem attól hogy Once vagyok nem kell minden egyes zenéjüket imádnom. Na de vissza térve a zenére, nekem kifejezetten tetszik. Igaz nem olyan nagy durranás, de szerintem jó lett de nem lesz a kedvenc zeném tőlük. Az mv hát igen a like arányokból lehet látni. Nem azt mondom hogy rossz de nem fektettek bele olyan sok munkát.

2021. aug. 15. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

8 teljesen igazad van persze hogy csak a számok növelése miatt csinálják...

9 kicsit magas a ló nem? művészek? kérleg ne szó mágiázd le ne degradáld le a művész szót egy olyan lány badával akik csak a férfiak péniszét tudják/akarják felállítani a fellépésükkel! nem sértésből szántam de ez az igazság amikor cicit és segget mutató szűk ruhákban van és erotikus táncot adnak elő!

és az hogy szerinted mit csinál vagy mit akar csinálni egy művész az legyen a te saját véleményed... de nem ártana 1-2 művésszel elbeszélgetni hogy mit miért is csinál remélem lesz rá lehetőséged... én legalább is nem hallottam olyant hogy csak azért mert át akarnak adni valamit... főleg nem érzelmeket... legalább is a pénzt és hírnevet mindig elfogadják sőt ha nincs pénz belőle akkor csinálnak bármi mást... bocsi volt szerencsém bele látni ebbe az igazi okok: (amiket hallottam)

MAGUK miatt csinálják nem pedig MÁSOK miatt!

van belőle anyagi haszon

szeretik ezt csinálni

ergo nem mások miatt nem miattad csinálja a twice azt amit hanem saját maguk miatt mert dől a pénz és a hírnév habár ők nem merítik ki a művész fogalmát ahhoz kicsit több kell mint ugrabugrálás lábakat szét nyitás és intim testrészeket megmutatni...

te valahogy nagyon megetted amit az idolok a kamerában mantráznak ":D nem kötekedni akarok csak egyszerűen minden sejtem megrándul és el akarlak pusztítani mindenestül hogy egy részecske se maradjon persze csak virtuálisan...

nem amúgy viccet félre téve ":DDD

szerintem nagyon rosszul látod ezt a dolgot! lényegtelen hogy tetszik-e a twice vagy sem mind ez lényegtelen sőt maga kpop is hanem csak amit a művészekről mondtál... ők sosem másoknak akarnak megfelelni nem akarnak érzelmeket közvetíteni ők mind ezt saját maguk miatt csinálják nem mások miatt! a pincér és szakács sem azért főz és viszi ki az ételt hogy a te mint kedves vendég hú de jól érezze magát hanem mert ezt akarják csinálni ebből van a pénz és siker

lehet hogy közben a pincér jó hangulata és kedvessége jobbá teszi a te napodat is de ő nem miattad csinálja hanem saját maga miatt ahogy egy szobrász is azért készít szobrokat mert ezt akarja csinálni és még pénz is lesz belőle

és művész mi is a művész? ennyi erővel basszus fater is művész mert konkrét roncsokból képes lélegzet elállító házakat renoválni... ő is művész úr mert alkot... de nem... fontos hogy a szavak ne veszítsék el a jelentésüket... a fater ettől még szakmester lesz de nem művész de a twice sosem lesz "művész" nem az a liga művész inkább petőfi arany kölcsei weöres stb...

a kis grofo is zenél énekel de ő sem lesz művész... nem sértésből hozom fel mert a lehető legmagasabban feltört amennyire csak lehetséges ebben az országban!!! nem pedig csak pár évre igaz nem is termel annyit mint a twice de nem is csak a 20%-át kapja meg elosztva 9 felé... (bevétel részt valszeg ugyan olyan sikeresek és kb a zenei tehetségük is ugyan azon a szinten van... nyugi a bts sem jobb a kis grofo tehetségénél...) ":D

2021. aug. 21. 00:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es jól van már, marha unalmas vagy, ülj már le magadnak.

Sztem maximum hírből ismered a Twice-ot, de véleményed az mindenről van.

"egy olyan lány badával akik csak a férfiak péniszét tudják/akarják felállítani a fellépésükkel!"

Megmondtam nem egyszer, h ettől a stílustól légyszíves tartózkodjál, és tartsd meg magadnak a nőundorodat, mert már nagyon unalmas.

2021. aug. 21. 02:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem zseniális lett. Az utóbbi időben sztem nagyon erősek lettek a japán cb-jeik.
2021. aug. 21. 05:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Van benne valami igazság de nem hinném hogy nagyon ismernéd a Twice-ot vagy valami más k pop bandát. Én se ismerem őket "személyesen" de a Twice-ot már több mint 1 éve követem ami lehet hogy még nem sok de ha van vlive-juk ami angol azt mindig nézem hallgatom a zenéjüket nézem az mv-ékez. Azaz igen szeretem őket, szeretem azt amit csinàlnak.

Na igen ez a "csak a férfiak péniszét tudják/akarják felállítani a fellépésükkel!" stílus csak azért próbálta meg a kiadó mert nyilván azt szeretné hogy a Twice híresebb legyen. De ahogy lehet látni a rajongók még a !férfiak is! Jobban szeretik az aranyosabb stílust és a Twice ezzel a "stílusal" lett híresebb.

Mint például: [link]

Vagy

[link]

2021. aug. 21. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a 11-es semmi mást nem akar csak kötekedni és sértegetni másokat. Minden egyes kpop kérdésnél ott van és ezt csinálja, nem kell komolyan venni.
2021. aug. 21. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!