Twice fanok! Nektek hogy tetszik a prefect world? Vélemény?
Ha eddig nem láttad volna;
Egyébként ha nem szereted nagyon a Twice-ot akkor is irhatsz róla.
Először beszéljünk csak a zenéről. Én Once vagyok, és a Twice legtöbb zenéje tetszik. Kivéve az Alcohol free és még néhány szám de szerintem attól hogy Once vagyok nem kell minden egyes zenéjüket imádnom. Na de vissza térve a zenére, nekem kifejezetten tetszik. Igaz nem olyan nagy durranás, de szerintem jó lett de nem lesz a kedvenc zeném tőlük. Az mv hát igen a like arányokból lehet látni. Nem azt mondom hogy rossz de nem fektettek bele olyan sok munkát.
Nekem tetszik =)
Magamban 5-ös skálán szoktam "értékelni" a zenéket (az alapján, hogy mennyire tetszik), a Perfect World nekem simán 4-es 😊
Az mv tényleg elég kis simple volt, nem sokkal több mint egy koncertfelvétel szerintem, de engem személy szerint a zene mindig jobban érdekel mint az mv, szóval nem zavart 😅
Kérdező teljesen igazad abban, hogy attól mert Once vagy nem kell, h minden zenéjük tetszen. Én is Once vagyok a kezdetektől, de az Alcohol Free nekem sem tetszik annyira, de a Signal sem a szívem csücske.
Viszont a Perfect World sztem nagyon jó lett. Nálam most az a leghallgatottabb szám. Tetszik a zene, a képi világ, a lendülete, a refrén és amúgy minden. Kár, hogy a japán számaik nem annyira népszerűeak, amire mondjauk mai napig nem tudom a magyarázatot. mindegy. Pedig vannak nagyon nagyon jó japán számaik. Better, Fake & True, Breaktrough, Perfect World, Kura Kura. Nekem a régebbiek már kicsit gyerekesek, de persze szeretem azokat is csak kevésbé.
Ezért ez messze áll a Blackpinkestől már nem is azért. Azért mert kicsit elrugaszkodtak a cute konceptttől, attól nem lesz mindjárt Blackpinkes. Egyébként már a Fancy és a Feel Special sem volt cute konceptes. Én örülök, hogy sokrétűek a lányok és nem csak egy rétegnek csinálnak számokat.
'olyan, mintha a nézettség növelése érdekében készítettek volna'
mi másért készítenék a számokat??? XD
Amúgy ezekszerint mindenki aki nem cute konceptet követ az Blackpinkes? Vagy hogy van ez?
Szerintem azért alkotnak a művészek elsősorban, hogy érzelmeket és művészetet közvetítsenek. :)
Ha az utolsó bekezdéseddel az én ízlésemre vagy kíváncsi, szívesen bemutatom: szerintem a rockosabb, vadabb, keményebb, fekete ruhás "szexi" számok a blacpinkesek, mint ez is, és ez a jejjejjejje, és ó-o rész, ami nekem nem tetszik. Az Alcohol free se volt aranyosnak szánva, mégsem gondolom, hogy blackpinkes lenne, és a Feel Specialt is jó zenének tartom. ^^ A "cute koncept" nem tudom, honnan jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!