Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Kpop albumokat “ha veszel”...

A Kpop albumokat “ha veszel” akkor hol szoktad meg szoktad rendelni vagy mediamarkt vagy így a facen másoktól ?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 16:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ja most látom 4 nap 😂 igen szerencsére én is hamar be tudtam szerezni a buttert mert én is miskolci vagyok :))

Egyébként meg egy másik kérdésem is lenne , lattam a mediamarkt oldalán hogy van ez “ BTS World Tour "Love Yourself: Speak Yourself" - Japan Edition (DVD) “

Most ez egy DVD szerintetek a koncertről amit meg lehet nézni mert kiváncsi vagyok 😅 és lehet megrendelnem csak nem tudom miből all

2021. aug. 15. 01:35
 12/22 anonim ***** válasza:
#8 a kpopstore.hu-nál elő tudtál rendelni? Én a Twice-tól a Taste of Love-ot akartam, de az album megjelenése után sem volt náluk. Szóval Cokodive-ról kellett rendelnem.
2021. aug. 15. 05:06
 13/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Rosé albumát 1-2 nappal a megjelenés előtt gyorsan megrendeltem, de az előrendelt albumoknál kicsit hosszasabb a szállítás, hiszen hozzájuk is későn jut el az album.

A Stray Kids-Noeasy albumát rendeltem elő. Amikor megtudtam, hogy lesz album, kb. 10 percenként néztem az oldalt, hogy mikor lehet rendelni, mert most a rajongók nagyon hamar lecsaptak rá és szinte mindenhol sold out volt. A Kpopstore.hu-nál is 2 nap alatt ez történt. Lehet a TWICE-nál is ez történt.

2021. aug. 15. 10:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Cokodive vélemény szállitás nektek hany nap ? Mert azt észleltem hogy az egyik album amit neztem kpopstoron 45 , Cokodive -n pedig 25
2021. aug. 15. 14:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Cokodive-on most csak express szállítás van a vírus óta. 10 euró de 10 napon belül megjön a csomag. Nekem mindig megjött a megadott időn belül, kivétel karácsonykor (érthető okokból, ilyenkor nyilván jóval több a rendelés) de akkor is csak 15 nap körül volt
2021. aug. 15. 14:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Én Cokodive-ra esküszöm, még ha drágább is, de legalább időben megjön és előrendelés is van.
2021. aug. 15. 16:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne rendelj Cokodiveról. Eleve drágábbak az albumok 1-2 ezer forinttal, a szállítás (alap) 10$, és vámolták nekem 5000 forinttal. Összesen 30.000 forintot vizettem egy Taste kf love és egy Butter albumért. Mellesleg a Butter-t előrendeltem, a poszter meggyűrődve jött a doboz alján. Késett is 5 napot.
2021. aug. 16. 16:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó és a 9.vagyok. Tényleg a legjobb a Kpop store. Nagyon megbízhatóak és tökéletes ott minden. Ha előrendelsz akkor is olyan 2-3 hét viszont Cokodiveról egy sima album is több mint 1 hőnap mire megjön.
2021. aug. 16. 16:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért hülyeségeket ne állítsunk, nem 1 hónap mire megjön max akkor ha előrendelted még megjelenés előtt hetekkel. Max 2 hét alatt kihozzák. A vám meg nem valószínű hogy volt max áfa de az a rendelő felelőssége hogy tudjon róla hogy bizonyos összeg felett (sőt mostmár mindegy mekkora összegre) van áfa és bizonyos összeg felett vám is. Ettől függetlenül a kpop store-t is jónak találom, jó tapasztalataim vannak de összességében nem olyan nagy a választék. A nagyobb bandák, szólósok albumai vannak (azokból is csak a legújabbak) viszont ha kisebb banda albumát akarod venni akkor sajnos nincs. És sok esetben előrendelés sincs az oldalon.
2021. aug. 16. 17:51
 20/22 anonim ***** válasza:
#13 a twice-nál tuti nem ez volt, mert én már a legelejétől mikor megindult az előrendelés néztem mindenhol. És Kpopstore-nál az elején sem volt.
2021. aug. 16. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!