Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A black friday-en kb mennyire...

A black friday-en kb mennyire lesz le árazva a mediamarkt-ban az xbox one vagy az xbox one s?

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pár ezer.Eddig ha jól emlékszem mindig így volt.Vagy nem is volt olcsóbb, csak mellé löktek egy játékot.
2016. okt. 23. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semennyire, vagy csak minimálisan. Meg nem is biztos, hogy leárazzák, elvégre nem minden termékre érvényes az akció. Kifutó darabokat szoktak akciózni, amik lehet limitált darabszámban vannak, vagy a raktárban porosodnak. Szóval elképzelhető, hogy az alapgépen lesz akció, mivel az ugye kezd kifutó termék lenni, de az S-en szerintem nem lesz semmi.
2016. okt. 23. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor ha minden igaz ez le lesz egy picit árazva

[link]

2016. okt. 23. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt írja az oldal, hogy utolsó darabok, úgy hogy van rá esély igen, hogy leárazzák. De érdemes nyitásra oda menni, vagy iskola / munka után elszaladni, vagy valakit megkérni, hogy menjen oda nyitásra, vagy online megrendelni, mert hipp-hopp elkapkodják az árút.

De elvben ha te online megrendeled, akkor muszáj nekik gépet szolgáltatni neked. Én is Black Fridayen vettem a laptopom, és ugye ez az árra érvényes, nem a gépre. Mert ha nincs raktáron nekik, akkor rendeltek volna, azt mondták. De az ár ugyanaz marad.

Mindegy, azért legyél résen.

2016. okt. 23. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:
oké köszi
2016. okt. 23. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Itthon nem nagyon szoktak komoly akciókat csinálni még Black Fridayhoz képest sem. Néha vannak figyelemfelkeltő leárazások (amiből véletlenül csak pár tucat darabos az árukészlet).

Érdekesség, hogy például Németroszágban a helyi Media Markt hetente, kéthetente csinál olyan akciókat alapból rendes készlettel ami itthon elképzelhetetlen. Kb három hete a PS4 alapgép volt átszámítva 60 ezer forint két hete meg a slim.

2016. okt. 24. 08:48
 7/7 A kérdező kommentje:
És az emagon is szoktak lenni leárazások
2016. okt. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!