Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Kpop albumokat “ha veszel”...

A Kpop albumokat “ha veszel” akkor hol szoktad meg szoktad rendelni vagy mediamarkt vagy így a facen másoktól ?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 16:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Már évek óta nem szoktam cd-ket vásárolni.

Deezeren szoktam zenét hallgatni.

2021. aug. 11. 17:11
 2/22 anonim ***** válasza:
Én általában Cokodive-ról rendeltem eddig, 1x volt hogy Media Marktból.
2021. aug. 11. 18:03
 3/22 A kérdező kommentje:
És mik a tapasztalataid arról az oldalról ? Lattam nem csak albumok vannak
2021. aug. 11. 18:47
 4/22 anonim ***** válasza:
Én is Cokodive-ról szoktam rendelni, megbízható oldal, FedEx-el szállítanak
2021. aug. 12. 21:23
 5/22 anonim ***** válasza:
Cokodive, Kpop Store, de akár Amazon és eBay is jó. Bár a KpopStore-nál felejtsd el az előrendelést, mert általában nem szokott náluk lenni. De amúgy mind jó, sőt Media Markt-ból is tudsz online rendelni, nem muszáj elmenned személyesen. Annyi ha nem shop-ból rendeled, akkor nézd meg az eladóra érkezett véleményeket, az sokat segít.
2021. aug. 12. 21:29
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm !!

Hat annyi a rossz hogy sok album általában nincs meg a mediamartkban mert szoktam nézegetni :)

Pesten általában mindig ki van fogyva

2021. aug. 13. 12:39
 7/22 anonim ***** válasza:
Ismerős, ezért írtam több opciót is. (5-ös voltam)
2021. aug. 13. 13:00
 8/22 anonim ***** válasza:

Én általában Media Marktból szoktam. Ha konkrét verziót akarok, akkor bemegyek és megnézem, hogy van e.

Viszont most kezdek átállni a Kpopstore.hu-ra. Rosé albumát onnan rendeltem, most pedig előrendeltem a Stray Kids új albumát.

Előny a Kpopstore.hu-nál, hogy tudsz választani verziót a rendelésnél, amit a Media Marktnal nem lehet.

2021. aug. 14. 23:33
 9/22 anonim ***** válasza:
Cokodive, Média Markt, Kpopstore. Hogy mit ajánlok? Ha olyan a Média markt (mint nekünk Miskolcon ahol máregjelenéskprr ott volt a Butter vagy a Blackpink The Show CD) akkor ott személyesen vedd meg, ha rendekós vagy akkor inkább Kpopstore. Megbízható, szuper csomagolás, 4 nap att megjön, 1600 Ft szállítás, olcsó albumok. Pl Rosé albuma 9000, Blackpink The album 14.000 Ft volt mikor megvettem stb stb.
2021. aug. 15. 00:23
 10/22 A kérdező kommentje:
#8 A kpopstor-nal kb 2 hét a kiszállítási idő vagy neked hogy volt ?
2021. aug. 15. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!