Euronics vagy MediaMarkt?
Szeretnék venni egy új xbox-ot mert a régi már...régi.
Azért kérdezem, hogy MM vagy Euronics mert van jó és rossz véleményem mindkettőről. De mind a kettőben ugyanannyiba kerül és ugyanaz a termék. Szóval amikor vettem Euronicsban egy laptopot akkor átvertek mert azt mondták,hogy van rajta alap win10 de nem volt valami szar op rendszer volt rajta. Amikor meg mosógépet vettem akkor meg tök jó volt minden meg amikor tönkre ment megadták a garanciát. MM-ba meg amikor vettem egy telót arra nem adták meg a garanciát, pedig nem járt le a 3 hónap. Amikor meg Hangszórót vettem akkor tök olcsón jó minőségben megkaptam és sokat segítettek jó fejek voltak. Szóval most így bizonytalan vagyok. A válaszokat/véleményeket előre is köszönöm.
Köszönöm a válaszokat!
#3 szerintem ezt mindenki tudja, hogy a media markt kuva drága nem is értem miért. Máshol 30%-al olcsóbban veszem meg. Amúgy köszönöm a válaszod!
Hacsak nem három napon belüli garanciás probléma van (pl eleve gyári hibás a gép ahogy kiveszed a dobozból) akkor a garanciát a vásárlás helyétől függetlenül a Microsoft Magyarország állja. Tehát idézőjelben semmi közöd nincs többet az eladóhoz. Az egyetlen amire figyelni érdemes, hogy tényleg bontatlan legyen a gép és adjanak valamiféle blokkot vagy számlát, hogy ha gariztatni kell akkor tudd bizonyítani a vásárlás idejét (amennyiben szükséges, általában nem). Az MS 2 év teljes körű garanciát vállal a gépre és a kiegészítőre (ált. 1 kontroller) ami jár hozzá.
Ha véletlenül elromlana ami nem jellemző akkor telefonon vagy az Xbox.com-on kérhetsz háztól házig javítást ami azt jelenti, hogy be kell csomagolnod a gépet egy dobozba (ez az egy a te költséged) és rá kell ragasztanod egy futárcímkét amit küldenek. Utána jön érte a futár, elviszi, megjavítják/kicserélik és hozza az újat. Két hetet vállalnak, de egy szokott lenni, mert külföldre megy a javítóközpontba Németországba.
Esetleg javaslok körülnézni videójátékos boltokban is konzolokszervíze, konzolstúdió, konzolvilág stb ahol sokszor jobb árban vannak a gépek vagy több mindent kapsz hozzá. A gari ugyanaz, nem ők állják, számlát meg adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!